200 Πασχαλινά δέματα αγάπης από τον «ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ»

21 Απριλίου 2022
12:12
Κανένα σχόλιο

 

Χάρη στην αμέριστη βοήθεια συμπολιτών μας και της Π.Ε. Κοζάνης με τις δωρεές που μας έφεραν, καθώς και της απαραίτητης και εξαιρετικά σημαντικής εθελοντικής εργασίας πολλών γυναικών και ανδρών για την προετοιμασία των δεμάτων και το βάψιμο των αυγών, μπορέσαμε και φέτος να μοιράσουμε Πασχαλινά δέματα σε 200 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα δέματα περιελάμβαναν ελαιόλαδο, τσουρέκι, κόκκινα αυγά, μοσχάρι, παριζάκια, κασέρια, μπουκάλια κρασί, μακαρόνια σπαγγέτι, πένες, κριθαράκι, ρύζι, σάλτσα τομάτας, ζάχαρη, αλάτι, αλεύρι, γάλα εβαπορέ, δημητριακά για το γάλα, χυμούς, μαρμελάδα, καφέ, λαμπάδες κλπ. Επιπρόσθετα πέραν των ανωτέρω, τα παιδικά δέματα είχαν και σοκολάτες, nutella, caprice, γεμιστά μπισκότα, παιδικούς χυμούς, κρέμες άνθος αραβοσίτου, κρουασάν κλπ. Για τους ηλικιωμένους που δε μαγειρεύουν πέραν των ανωτέρω που αναφέραμε, δηλαδή γάλα, δημητριακά, ζάχαρη, λάδι, χυμούς, μπισκότα κλπ, περιείχαν φρυγανιές, μαρμελάδα, κομπόστα, καφέ, κονσέρβες παντός είδους, κρουασάν κλπ. Τα δέματα μοιράστηκαν στην Πτολεμαΐδα και στα χωριά Περδίκας, Πεντάβρυσος, Καρυοχώρι, Ανατολικό, Άγιος Χριστόφορος, Άρδασσα, Αναρράχη, Φούφας, Εμπόριο, Ασβεστόπετρα, Κρυόβρυση, Σπηλιά, Καρυοχώρι, Κομνηνά, Μεσόβουνο, Πύργοι, Μηλοχώρι, οικισμός Καρδιάς.

Οι λαμπάδες για την Ανάσταση είναι προσφορά της Fairymade Crafts, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χαρίζει χειροποίητες, φτιαγμένες με πολύ μεράκι λαμπάδες για τους σιτιζόμενούς μας. Έφτιαξαν λαμπάδες για όλους, χωρισμένες κατά ηλικία και φύλο, με ανάλογη διακόσμηση. Τους ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς!

Κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορεί να συνεχίζει να επιτελείται το θεάρεστο έργο της φιλανθρωπίας και είμαστε ευγνώμονες για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Το ΔΣ και οι εθελοντές του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ σας εύχονται

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.