kozan.gr: “Καταπέλτης” ο Α. Κοσματόπουλος: ” Όι άνθρωποι που κάνουν σήμερα κουμάντο στο Δήμο Βελβεντού κάνουν ότι μπορούν για να μείνει απομονωμένη η περιοχή – Ξένοι άνθρωποι δε ζυγώνουν – Είναι κρίμα – Δε ντράπηκε ο Δήμαρχος Βελβεντού να πει ότι βρήκε τιμολόγια δικά μου, 20.000, για τραπεζώματα – Αυτή η ιστορία πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης – Τελικά όπως μου είπε η δημοσιογράφος, στην οποία έκανε τη δήλωση, τα τιμολόγια αυτά που ανέφερε είναι του Κωνσταντόπουλου από το 2011 – Τι λέει για την απευθείας ανάθεση σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Βελβεντού – “Καρφιά” και για το Δήμαρχο Σερβίων Χ. Ελευθερίου” (Βίντεο)

22 Απριλίου 2022
15:42

 

“Καταπέλτης” ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος. Μιλώντας σήμερα Μ. Παρασκευή στο kozan.gr, ανέφερε μεταξύ άλλων: ” Όι άνθρωποι που κάνουν σήμερα κουμάντο στο Δήμο Βελβεντού κάνουν ότι μπορούν για να μείνει απομονωμένη η περιοχή. Ξένοι άνθρωποι δε ζυγώνουν. Είναι κρίμα. Δε ντράπηκε ο Δήμαρχος Βελβεντού να πει ότι βρήκε τιμολόγια δικά μου, 20.000 ευρώ, για τραπεζώματα. Αυτή η ιστορία πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Τελικά όπως μου είπε η δημοσιογράφος τα τιμολόγια αυτά που ανέφερε είναι του Κωνσταντόπουλου από το 2011. Τι λέει για την απευθείας ανάθεση σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Βελβεντού. “Καρφιά” και για το Δήμαρχο Σερβίων Χ. Ελευθερίου”.

6 σχόλια

  • Εγώ τον κύριο δεν τον ξέρω ιδιαίτερα, από Πτολεμαΐδα είμαι, και δεν μου είναι και ιδιαιτέρως συμπαθής από όσο τον έβλεπα ως δήμαρχο. Σε αυτό που λέει όμως για το Βελβεντό μάλλον έχει δίκιο. Επισκέφτηκα πρόσφατα την περιοχή, είχε τρία χρόνια να έρθω και απογοητεύτηκα. Τη βρήκα πολύ χάλια σε σχέση με παλιά. Ο δρόμος προς σκεπασμένο, ένας από τους λόγους να πάει κάποιος επισκέπτης, είναι από κακός έως επικίνδυνος. Στο σκεπασμένο τα ίδια. Εγκατάλειψη. Κρίμα.

  • Πέντε χρονια εγκατελειμμένα χωρια,πέντε χρονια ένα μετρο χόρτα μέσα στα Σερβια,πέντε χρονια όλα στον αυτόματο πιλότο.

  • ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ . ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΙΩΝΕΙ

    • Αγαπητέ κύριε, υπάρχουν κι όρια στα ανώνυμα σχόλια. Δε μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε χωρίς αποδείξεις. Σε κάθε περίπτωση, αν θεωρείτε ότι αυτά που γράφετε κακώς δεν δημοσιεύονται ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, δώστε μας τα στοιχεία σας κι υπογράψτε τα επώνυμα. Αφού θεωρείτε ότι πρέπει να δημοσιευθούν να αναλάβετε και την ευθύνη.

  • Θα σε ψάξουμε γιατρέ αλλά πού θα σε βρούμε άφησε να χτυπιούνται όλοι ξέρουμε ποιος είσαι καλή ανάσταση

  • Θυμωνω για τα όσα κάνει ο Στεργίου σε Κοζανίτη που μας τιμά με την παρουσία του και τη μόνιμη διαμονή του στο Βελβεντό και στο παλαιογρατσανο.σε άνθρωπο που διαφημίζει χωρίς όφελος όλη την περιοχη. Δεν αναφέρω ονομα αν και όλοι ξέρουμε γιατί τα γράφουν και οι ιδιοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.