kozan.gr: Εικόνες εγκατάλειψης, που προκαλούν θλίψη, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κοζάνης, με σκουπίδια, διάφορα αντικείμενα κι άκοπα χόρτα στον προαύλιο χώρο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Απριλίου 2022
20:21

 

Εικόνες εγκατάλειψης, που προκαλούν θλίψη, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κοζάνης, με σκουπίδια, διάφορα αντικείμενα κι άκοπα χόρτα στον προαύλιο χώρο.

 

2 σχόλια

  • Επειδή το ρεπορτάζ σας είναι ελλειπής, αγαπητό kozan, σας προσκαλούμε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να κάνετε μια βόλτα ένα βραδάκι λίγο αργά σε όλη αυτήν την περιοχή και θα σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο από βρωμιες κάθε είδους αλλά και από ζημιές που προκαλούνται στην περιοχή και στα σπίτια μας, από διάφορες παρέες νεαρών κυρίως ατόμων!!! Και που μάλλον νομίζουν ότι εμείς που μένουμε εκεί γύρω, είμαστε υποχρεωμένοι να μαζεύουμε κάθε μέρα τα μπουκάλια και τα λοιπά σκουπίδια που αφήνουν! Οσο για την Αγία Άννα, δεν είναι καθόλου εγκαταλελειμμένη… Υπάρχουν άνθρωποι που περιποιούνται τον χώρο και προσέχουν το ξωκλήσι, με πολλή αγάπη, απλά δεν άρχισαν ακόμα λόγω του χειμώνα … Να σημειώσουμε ότι η εκκλησία κόντεψε να καεί τουλάχιστον δύο φορές εξαιτιας παιδιών, που προφανώς δεν σέβονται τίποτα!!!! Και για να σας προλάβω, η αστυνομία ενημερώθηκε ουκ ολίγες φορές!!! Καλή Ανάσταση!!!!

  • Απορω??? ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΠΩΣ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 47 ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΣΤ ΣΤΟΝ ΞΕΝΙΑ ΛΥΠΆΜΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΈΣ ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΎΧΟΜΑΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.