Με λαμπρότητα εορτάστηκε  φέτος 22 Απριλίου 2022  η Ανάσταση στην πόλη των Σερβίων (Βίντεο)

24 Απριλίου 2022
09:53
Κανένα σχόλιο

 

Με λαμπρότητα εορτάστηκε  φέτος 22 Απριλίου 2022  η Ανάσταση του Θεανθρώπου στην πόλη των Σερβίων. Πλήθος πιστών των δύο ενοριών  όπως κάθε χρόνο συναντήθηκαν στην κεντρική πλατεία  Σερβίων  λίγο πριν της 12:00  το βράδυ. Οι Ιερείς έψαλαν το Χριστός Ανέστη και τα Αναστάσιμα τροπάρια  με την συνοδεία Ψαλτών.

…Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν , θανάτῳ θάνατον πατήσας καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος…

Κατά την διάρκεια της λειτουργίας έφτασε στους Ναούς της Μητρόπολης μας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας το Άγιο Φως από τον Πανάγιο Τάφο με το έθιμο να θέλει να μοιράζεται σαν ευλογία και δύναμη σε όλα τα σπίτια.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά στους απανταχού Ελληνες !!!

Ακολουθεί βίντεο από την τελετή της Ανάστασης στα Σέρβια :

ΒΙΝΤΕΟ HD ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΙΣ 23-04-2022.

https://cerbiwnfrouros.blogspot.com/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.