Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών Γρεβενών διοργανώνει, τη Δευτέρα 2 Μαΐου, το παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο

26 Απριλίου 2022
08:56
Κανένα σχόλιο

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

1. Τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 το πρωί, διοργανώνει σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή και την Κοινότητα το παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Προσφορά σούπας στους παρευρισκόμενους. Το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και οι άλλες γυναίκες του χωριού θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά τραγούδια. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον καθιερωμένο διαγωνισμό στο παραδοσιακό αγώνισμα του άλματος τριπλούν.

2. Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 6.00μ.μ. στην πλατεία του χωριού θα γίνει αναβίωση του αποχαιρετισμού της «Πασχαλιάς» και «του διπλώματος του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και τις άλλες γυναίκες του χωριού.

3. Προκειμένου να προετοιμάσουμε καλύτερα την 25η γιορτή κερασιού 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου παρακαλούμε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Παναγιώτη Κιούρκα (τηλ. 6909606121) μέχρι στις 31 Μαΐου. Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση όλων των μελών του Συλλόγου το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 και ώρα 6.30μ.μ.

(Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα τότε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα)

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους Αμυγδαλιώτες/ισσες και φίλους/ες του Συλλόγου Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Νίκος Δεινόπαπας Αργύριος Γ. Καραλιόλιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.