Στο Δήμο Κοζάνης αντιμετωπίζουμε την πρόκληση της απολιγνιτοποίησης με ρεαλισμό και υπευθυνότητα

26 Απριλίου 2022
14:04
🔶 Στο Δήμο Κοζάνης αντιμετωπίζουμε την πρόκληση της απολιγνιτοποίησης με ρεαλισμό και υπευθυνότητα.
🔍 Εργαζόμαστε συστηματικά προς την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης πρότασης με στόχο τη μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, την εξέλιξη, την αειφορία.
🌍 Με όχημα το ΣΔΙΤ υλοποιούμε έργα που ενσωματώνουν τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και αξιοποιούν τεχνολογίες ΑΠΕ για να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες.
🎯 Μια νέα πρωτοβουλία, που θα συμβάλλει στον μετασχηματισμό της Κοζάνης σε ένα ισχυρό αστικό περιφερειακό κέντρο.
✔ Με την έγκριση του ΣΔΙΤ εξασφαλίσαμε επιπλέον πόρους για την περιοχή: ΣΔΙΤ + ΠΕΠ Δυτ. Μακεδονίας + Επιχειρησιακό Δίκαιης Μετάβασης

17 σχόλια

  • Για αρχή κάνετε κάτι απλό, μπορείτε να βάλετε κερκίδες στο Στρατιωτικό, κανονικές, όχι σε βίντεο-μακέτο.

  • Αντιμετωπίζετε το μέλλον με εικονικούς χάρτες από το google και καρικατούρες την ώρα που έχετε αποτύχει να λύσετε τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, και τώρα μας λέτε ότι θα παραδώσετε τα έργα που θέλετε να γίνουν, σε χέρια ιδιωτών!

  • Από λόγια στον ουρανό. Από πράξεις στα τάρταρα. Ο δήμος έχει μια εικόνα πλήρους εγκατάλειψης και αδιαφορίας.

  • Ο Δήμαρχος της Μακέτας και των videogames ξαναχτυπά! Σύντομα έρχεται και εκτύπωση μουσαμά για τη φανταστική γραμμή Μετρό Σκρ’κα – Άη Γιώργη!!!!

  • Είχα απογοητευτεί από τις παρεμβάσεις και τη διαχείριση της αυτοδιοίκησης, αλλά τώρα που είδα το βίντεο καταλαβαίνω ότι έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά, υπάρχει πολιτικό όραμα και θα έχουμε πολύ θετικές εξελίξεις στην περιοχή το επόμενο διάστημα.

    Μπράβο σε όλους, θερμά συγχαρητήρια, μην ακούτε κανένα πρέπει όλοι να είναι ευγνώμονες.

  • 80 εκατομμύρια € πήρατε εξαιτίας της απολιγνιτοποίησης τα οποία θα γίνουν και τα έργα που θα τα εκμεταλλεύονται ιδιώτες.

  • Πόσο κουμουνιστές είστε οι περισσότεροι από τους παραπάνω που γράψατε σχόλια; Αν τα θέλετε όλα να είναι κρατικά να πάτε να βρείτε κουμμουνιστική χώρα να ζήσετε.Στη βόρεια Κορέα δηλαδή. Να πείτε το ψωμί ψωμάκι.

    • Είδες το “τυράκι” αλλά δεν πρόσεξες τη “φάκα”. Αντί λοιπόν το δημόσιο χρήμα να δίδεται γι δημόσια έργα, έρχονται κάτι μεγαλοεφοπλιστές και μεγαλοεργολάβοι (οι γνωστές 2-3 εταιρίες-χορηγοί κομμάτων) και κάνουν δουλίτσες χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ κεφάλαιο, αφού τα μισά χρήματα είναι από τα κρατικά ταμεία και τα άλλα μισά απο δάνεια που τους δίνονται με κρατικές εγγυήσεις! Κατάλαβες τώρα εις βάρος ποιών κάποιοι χτίζουν περιουσίες στη βόρεια Κορέα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.