Διευρυμένη Συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) στην πόλη της Φλώρινας, το Σάββατο 30 Απριλίου

26 Απριλίου 2022
12:27
Κανένα σχόλιο

 

Το Επιμελητήριο Φλώρινας, με την ευκαιρία της διοργάνωσης την Παρασκευή το απόγευμα 29 Απριλίου 2022 της διευρυμένης Συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) στην πόλη της Φλώρινας, θα πραγματοποιήσει την επόμενη ημέρα το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, και ώρα 09:30, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Πολυχώρου Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15, Ισόγειο).

Ακολούθως στις 10:30, θα οργανωθεί στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημερίδα με θέμα: “ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ”.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η παρουσίαση εκ μέρους του Επιμελητηρίου μιας ολοκληρωμένης πρότασης αναδιάρθρωσης του τοπικού επιχειρηματικού / αναπτυξιακού  μοντέλου, κατά την διαδικασία μετάβασης της περιοχής στην μεταλιγνιτική εποχή, που εκπόνησε το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Τα εγκαίνια αλλά και η Ημερίδα είναι ανοιχτές στο κοινό και το Επιμελητήριο Φλώρινας σας προσκαλεί να παρευρεθείτε.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.