Ξεκίνησε την εργασία του στο Τμήμα Τεχνητού Νεφρού του Mποδοσάκειου νέος ειδικευόμενος γιατρός (Ιωάννης  Κοντογιώργος)

26 Απριλίου 2022
14:38

 

Ξεκίνησε την εργασία του στο Τμήμα Τεχνητού Νεφρού του Mποδοσάκειου νέος ειδικευόμενος γιατρός (Ιωάννης  Κοντογιώργος).

3 σχόλια

  • Πάλι μας εξεπληξες ευχάριστα κύριε Παπασωτηρίου. Τελικά το επώνυμό σου σε προδίδει. Είσαι σωτήρας για την περιοχή μας.

    • Η δική σου ειδικότητα ποια είναι;Η ειρωνεία;Αυτός ο άνθρωπος κι ο κάθε γιατρός ξεσκίζονται στο διάβασμα,προκειμένου να περάσουν στην ιατρική,να αποφοιτήσουν από αυτήν και να πάρουν την ειδικότητα τους.Ακόμη και μετά την ειδικότητα τους διαβάζουν και πηγαίνουν σε σεμινάρια.Χρειαζόμαστε γιατρούς σε όλα τα νοσοκομεία μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.