kozan.gr: «Άστραψε και βρόντηξε» ο Χ. Κουζιάκης κατά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης: “32 μήνες πέρασαν συνάδελφοι κι ακόμα τίποτα. Από τα αδέσποτα που θα εξαφανίζονταν σε ένα μήνα, τις κερκίδες του στρατιωτικού γηπέδου που θα γινόντουσαν σε δύο μήνες, το κολυμβητήριο που θα άνοιγε σε τρεις μήνες. Ελλιπέστατη συντήρηση και καμία ανανέωση στο αστικό πράσινο, με τα χόρτα πανταχού παρόντα. Κακή κατάσταση στο αστικό οδικό δίκτυο και κυκλοφοριακή συμφόρηση σε βασικούς δρόμους, εικόνα εγκατάλειψης σε περαστικές εγκαταστάσεις και το κερασάκι στην “τούρτα”, η μη λειτουργία της τηλεθέρμανσης λόγω επιλογής του ΔΕΔΔΗΕ χωρίς καμία ενημέρωσή μας” (Bίντεο)

27 Απριλίου 2022
22:06

 

Σκληρή κριτική, με αφορμή τη σημερινή (27/4) συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, για τα  πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, κατά την περίοδο από  1.1.2021 έως 31.12. 2021, άσκησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Κουζιάκης, αναφέροντας μεταξύ άλλων:  “32 μήνες πέρασαν συνάδελφοι κι ακόμα τίποτα. Από τα αδέσποτα που θα εξαφανίζονταν σε ένα μήνα, τις κερκίδες του στρατιωτικού γηπέδου που θα γινόντουσαν σε δύο μήνες, το κολυμβητήριο που θα άνοιγε σε τρεις μήνες. Ελλιπέστατη συντήρηση και καμία ανανέωση στο αστικό πράσινο, με τα χόρτα πανταχού παρόντα. Κακή κατάσταση στο αστικό οδικό δίκτυο και κυκλοφοριακή συμφόρηση σε βασικούς δρόμους, εικόνα εγκατάλειψης σε περαστικές εγκαταστάσεις και το κερασάκι στην τούρτα; η μη λειτουργία της τηλεθέρμανσης λόγω επιλογής του ΔΕΔΔΗΕ χωρίς καμία ενημέρωσή μας. Tο νέο νοσοκομείο που εν μία νυκτί από περιφερειακό μετατράπηκε σε δημοτικό μετά την κατακραυγή ή επίσης η μετατροπή του ΔΗΠΕΘΕ επίσης σε δημοτικό γιατί αυτό μας βολεύει περισσότερο μπορούν να χαρακτηριστούν οραματικά”.

18 σχόλια

  • Ποια δημοτική αρχή υπέγραψε την σύμβαση ΤΘ
    Γιατί έδωσε το δικαίωμα στη ΔΕΗ ς,να προβαίνει στις διακοπές της ΤΘ αζημιως για αυτήν
    Ποια δημοτική αρχή δεν φρόντισε για την υπογραφή νέας σύμβασης
    Εκείνος που θα το βρει κερδισει

  • Τα λες και δεν τα λες Χαρη.. απο που να το πιασεις και που να τ αφησεις.
    Οι ανθρωποι κουφάθηκαν απ την εξουσία.

  • Η χειρότερη δημοτική αρχή που έχει περάσει ποτέ από την πόλη είναι αυτή της Τριανδρίας. Ζούνε στον κόσμο τους. Θα τους θυμόμαστε σαν τους χειρότερους για πολλά χρόνια. Είναι κρίμα για την Κοζάνη στην πιο καίρια και μεταβατική της περίοδο, τη στιγμή που έπρεπε να θέσει το όραμα της για τα επόμενα 20 χρόνια, να πέσει πάνω σε αυτούς που ούτε περίπτερο δεν μπορούν να διοικήσουν. Παντελώς άσχετοι. Έχουν καταδικάσει την πόλη γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα αναπτυξιακό. Τίποτα επενδυτικό. Τίποτα προς όφελος των πολιτών.

  • ΠΡΟΧΘΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ.
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΧΕΤΕ.
    ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΑΣ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΧΟΡΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΖΕΤΕ?
    ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.
    ΤΟΥ ΛΕΩ.
    Ε ΚΑΙ!
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΧΑΧΑΧΑ

  • είστε πολύ κουραστικοί όλοι εκεί μέσα δε κάνετε καμιά δουλειά όλοι μαζί να μαζέψετε κάνα σκύλο με τα “πολιτικά” σας;

  • Τις κερκίδες που τις βάζετε προεκλογικά ο Κυριάκος με τον Μαλούτα έταζαν λαγούς με πετραχήλια σε Μακεδονικό και ΑΕΚ Ασε για το κολυμβητήριο να κλάψουμε η να γελάσουμε;
    Θα γελάσουμε στις επόμενες εκλογές εάν τολμήσουν φυσικά και ξαναβάλουν υποψηφιότητα οι δύο κύριοι

  • Κυριάκο ξέχασες να βάλεις και σκέπαστρο στις κερκίδες Αλλά ξέχασα εσύ δεν γνωρίζεις από αυτά Εσύ δε φταις οι άλλοι φταίνε

  • Διαβάζω:
    “η μη λειτουργία της τηλεθέρμανσης λόγω επιλογής του ΔΕΔΔΗΕ χωρίς καμία ενημέρωσή μας”
    Ο ΔΕΔΔΗΕ που εμπλέκεται βρε παιδιά με την Τηλεθέρμανση, τι δουλειά έχει?
    Μήπως αναφέρονται στον ΑΔΜΗΕ ή ΔΕΗ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.