kozan.gr: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του 18ου Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Χειροσφαίρισης ανδρών την 29 & 30-04-2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης

28 Απριλίου 2022
18:10

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος στην ανώνυμη συνδετήρια δημοτική οδό από Τ.Κ Λευκόβρυσης (κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης) έως την Επαρχιακή οδό Κοζάνης – Καρυδίτσας εκτός κατοίκων της περιοχής, παρακείμενων επιχειρήσεων, οχημάτων άμεσης ανάγκης και των λεωφορείων των ομάδων που συμμετέχουν στο “Final 4¨.

β) Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός οδικού οχήματος στους χώρους πέριξ των δύο (2) εισόδων του κλειστού γυμναστηρίου Λευκόβρυσης.

γ) Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράπλευρες δημοτικές οδούς.

δ) Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την Παρασκευή (28-04-2022) από την 13:00΄ ώρα έως πέρατος των αγώνων και το Σάββατο (30-04-2022) από την 17:00΄ ώρα έως πέρατος του αγώνα.

kozan.gr

5 σχόλια

  • τον χωματοδρομο γυρω γυρω τον ασφαλτοστρωσαν μηπως ????? χαχαχαχαχα ειμαστε υπαναπτυκτοι τελεια και παυλα

  • Αντι να πάρουμε τους αγώνες της εθνικής να πάμε οικογένειες πήραμε τον παοκ τον ολυμπιακο και αεκ με προσκλήσεις! σε ποιους πάνε οι προσκλήσεις; στα καλύτερα παιδια! Ευτυχώς που θα δούνε οι Κοζανίτες αγωνες! Επεισόδια; ισως

    • η ΑΕΚ είναι κάτοχος ευρωπαικού τίτλου και νταμπλούχος, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πολύ καλές ομάδες. Είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα μπορούσαν να βγουν εισητήρια ανά άτομο με ταυτότητα, χωρίς οργανωμένους και φυσικά με αστυνόμευση χωρίς “χατίρια”. Να χαρούμε όλοι αθλητισμό υψηλού επιπέδου. ΈΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
      Στην Κρήτη έγινε final4 κυπέλλου μπάσκετ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
      “Ιδιαιτερότητες θα έχει το Final-4 της Κρήτης για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών (18-20/2). Όπως αποφασίστηκε στην από κοινού σύσκεψη των τεσσάρων ΚΑΕ που θα συμμετάσχουν (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Προμηθέας Πάτρας) με την ΕΟΚ και την αστυνομία, τα 2000 εισιτήρια που θα εκδοθούν θα διατεθούν αποκλειστικά μέσω της ομοσπονδίας. Παράλληλα απαγορεύεται οποιαδήποτε μετακίνηση οπαδών στην Κρήτη για τη διοργάνωση.”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.