kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δημοσιογράφος “τρόλαρε” τον Δήμαρχο Κοζάνης

29 Απριλίου 2022
11:40

“Αγαπητοί συνάδελφοι,  παρακαλούμε για την παρουσία σας σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στις 2 το μεσημέρι , στο Γραφείο Δημάρχου για μία εξαιρετικά σημαντική ανακοίνωση από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα. Παρακαλούμε για την παρουσία σας”. Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβαν, χθες, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα τοπικά ΜΜΕ, σε σχέση με τη μετέπειτα γνωστοποίηση, από τα χείλη του Δημάρχου, για την ένταξη της Κοζάνης στις 100 κλιματικά ουδέτερες κι έξυπνες πόλεις της Ευρώπης, έως το 2030. Φτάνοντας στο Δημαρχείο Κοζάνης, δημοσιογράφος της περιοχής, μόλις έμαθε τι ακριβώς αφορούσε αυτό το απρόσμενο και βιαστικό κάλεσμα και λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, είπε στον Λ. Μαλούτα: “Μας κάλεσες απότομα για κάτι σπουδαίο και νόμιζα θα μας ανακοινώσεις ότι θα παραιτηθείς”, με τον Δήμαρχο Κοζάνης, να προσπαθεί να κρύψει την αμηχανία του, μ’ ένα νευρικό γέλιο.

Η Χύτρα

12 σχόλια

  • Θα το κανει και αυτο. θα σας καλεσει και για τετοια ανακοινωση. Του χρονου τετοιο καιρο οταν θα εχει ολοκληρωσει το θεαρεστο εργο του και δεν θα τολμησει να ξαναδιεκδικησει. τοτε θα καταλαβουμε ποσο θεαρεστο ειναι το εργο του.

  • Καλο θα ηταν ολοι οσοι καθονται σε μια καρεκλα οπως ο κ. Μαλουτας ο κ. Κασαπιδης και ολοι οσοι νομιζουν οτι μπορουνε να παρουνε αποφασεις μονοι, χωρις τη συγκαταθεση των ψηφοφορων τους, να πατησουν λιγο φρενο. Γεμισατε τον τοπο ολο φωτοβολταικα γιατι δοθηκε εντολη εκ των ανωθεν, πειτε οχι κυριοι τιμωντας τα παντελονια σας οι δε κυριες τα φουστανια σας, οι εκλογες πλησιαζουν, εσεις θα ζητησετε την ψηφο των χωριων που υποτιμησατε. Μιλαω πρωτα για την Οινοη, ενα χωριο που ποτε δεν προσφερε η πολιτεια το παραμικρο, θα επρεπε αν μη τι αλλο να ζητησετε μια συγνωμη για τη μεχρι στιγμης ζημια στο περιβαλλον με οση εκταση καταστρεψατε, σταματειστε γιατι ολο αυτο το δηθεν εργο για το καλο του τοπου ειναι κοροιδια. Δινετε σε οσους εχουν αναγκη η αγνοια ψιχουλα ταζετε σε καποιους εκολοπιστους λαγους με πετραχειλια και η κατασυροφη συνεχιζετε……ντρεπομαι και λυπαμαι γιατι κανενας δεν βγηκε να πει οτι σκεφτεται λιγο και νοιαζεται για το χωριο μου!!!!!

    • Καλέ μην σκατε και μέσα στην πόλη τα ίδια κάνουν! Ότι θέλουν χωρίς την συγκατάθεση των δημοτών και όσο και αν τους αποδεικνύεις με επιχειρήματα ότι κάποιες αποφάσεις είναι στραβες και λάθος τόσο επιμένουν με μανία να τις εφαρμόσουν. Λες και έχουν αποκοπεί σε διαστημόπλοιο εκτός συμπαντος και διοικούν μια ανύπαρκτη περιοχή της φαντασίας τους. Μάλλον έχει και μόνωση το διαστημόπλοιο και δεν έχουν επαφή με το τσουνάμι απόρριψης από τους κατώτερους ενοχλητικους δουλοπάροικους (έτσι αντιμετωπίζουν τους δημότες) που έκαναν το λάθος να τους ψηφίσουν και αλληλοσυγχαιρονται ότι όλα βαίνουν καλώς και μεγαλουργούν. Δεν είναι ο γιαλός στραβος, εμείς φταίμε που τον βλέπουμε στραβά. Για αυτό τρέχουν να βγάλουν ανακοίνωση για τις ανταλλακτικές επιδοτήσεις που παίρνουν μπας και καταλαγιάσει η δυσαρέσκεια για όσα κάνουν. Αν δεν ήταν τόσο καταστροφικές οι αποφάσεις τους θα ήταν για γέλια η κατασταση. Τώρα ακούμε πήραν επιδότηση και τρέμουμε σε τι κακοτεχνία θα την ξοδέψουν και ποια περιοχή της πόλης θα την πληρώσει..

  • Ο βουλευτής
    Ο δήμαρχος
    Οι κόρες
    Τα ανίψια
    Ο αντιδήμαρχος
    Ο άλλος αντιδήμαρχος
    Ο γιος
    Η σύζυγος
    Δημοτικοί σύμβουλοι
    ….

    Φώτη δώσε συνέντευξη τύπου και θα είσαι ο επόμενος δήμαρχος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.