kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Από το ΔΗΠΕΘΕ …στον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης

29 Απριλίου 2022
12:36

 

Mπορεί να μην είναι πλέον Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ωστόσο μια νέα συνεργασία, αυτή τη φορά, με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, ξεκινά ο Β. Μυριανθόπουλος, ο οποίος υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό, ύψους 3.100 ευρώ (με το ΦΠΑ), αναλαμβάνοντας τη συμβουλευτική υποστήριξη στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων για τις ανάγκες του Ο.Α.Π.Ν.. Συγκεκριμένα θα προτείνει, θα σχεδιάσει και με την υποστήριξη των αρμόδιων τμημάτων του Ο.Α.Π.Ν. θα συντάξει το σχέδιο υλοποίησης, θα οργανώσει και θα προωθήσει όλες τις εγκεκριμένες δράσεις, καθώς και θα παράσχει τη βοήθειά του σε ήδη ενεργές δράσεις του οργανισμού.

Η Χύτρα

6 σχόλια

  • Lol, αφού δεν ήταν καλός αυτός μας είπατε και για αυτό δεν τον ανανέωσε το ΔΗΠΕΘΕ τώρα ξαναέγινε καλός; Μια χαρά είναι ο άνθρωπος και καλά έκανε ο ΟΑΠΝ, το ΔΗΠΕΘΕ να τα βλέπει αυτά

  • Αυτό σε απλή γλώσσα σημαίνει ότι θα προκυρηξουν ξανά τη θέση και για να μην τον χάσουν τον κράτησαν ως συνεργάτη σε άλλο φορέα μέχρι να τον ξανακάνουν διευθυντή.

  • Αυτο με αλλα λογια σημαινει οτι Μαλουτας και Μαρας ειναι αλλου για αλλου. Καταδικαζουν τον συνδυασμο, δεν εχουν επικοινωνια, ο καθενας τραβαει τον δρομο του, και δεν υπαρχει επομενη μερα. Δεν υπαρχει αυτο που ζουμε Κοζανη…..

  • Δεν αμφιβάλει κανένας το έργο του κ Μυριανθόπολου, το ερώτημα που δημιουργείται είναι πως προέκυψε αυτήν θέση;
    Έγινε διαγωνισμός; Απευθείας ανάθεση;
    Θα πρέπει να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι του οαπν γιατί τα 3.100€ ποιος θα τα πληρώσει; Εμείς δεν φορολογούμαστε;;
    Κατά τα αλλά ο Δήμος δεν έχει λεφτά! Αλλά μάλλον Έχει γι αυτούς που θέλει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.