Γενική Συνέλευση των μελών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης, την Κυριακή 29 Μαΐου

29 Απριλίου 2022
13:00
Κανένα σχόλιο

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 14ης Απριλίου 2022, για διεξαγωγή στις 29/05/2022 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Τακτικά Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης σε Περιφερειακή Συνέλευση που θα συγκληθεί την 29η Μαΐου 2022 ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της την 10 π.μ., στην Κοζάνη, στα γραφεία του Τμήματος, Διογένους 1 & Χαρ. Μεγδάνη, με τηλέφωνο 2461025219, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:


Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης.
Εκλογή 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης (άρθρο 26 του Καταστατικού ΕΕΣ).


Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ταυτόχρονα στην Κεντρική Διοίκηση και σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα από την ώρα επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το Καταστατικό, μέχρι τις 18:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα Μέλη του Σωματείου. Η καταβολή της συνδρομής του έτους 2022 και μόνον μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και πριν την έναρξη της Ψηφοφορίας.
Οι εισφορές προηγούμενων ετών θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί μέχρι την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, στην ως άνω Περιφερειακή Συνέλευση, θα συγκληθεί Α ́ Επαναληπτική Σύνοδος αυτής, στις 5 Ιουνίου 2022, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.


Κοζάνη 28/4/2022
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης Dr. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Παιδίατρος
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι επιθυμούντες να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης παρακαλούνται να καταθέσουν (ώρες: από 11:00 έως 13:00) αίτηση υποψηφιότητας μετά συνημμένων δικαιολογητικών αυτοπροσώπως στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης, Δ/νση: Διογένους 1 & Χαρ. Μεγδάνη μέχρι 9 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 μεσημβρινή.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης, (Ταχ. Δ/νση: Διογένους 1 & Χαρ. Μεγδάνη, Τ.Κ. 50132, Τηλ.: 2461025219, [email protected]), στις ώρες: από 11:00 έως 13:00.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.