Το “βασανιστικό” κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων, από την Υφυπουργό Εργασίας Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου, του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας, που βρίσκεται στο Μποδοσάκειο κι εικόνες από το εσωτερικό  του.

Ο συγκεκριμένος Βρεφονηπιακός Σταθμός βρισκόταν σε αδράνεια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Η δημοτική αρχή με συγκεκριμένες ενέργειες που απαιτούνταν και κυρίως με την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της χρήσης του συγκεκριμένου χώρου από το Υπουργείο Υγείας προς το Δήμο Εορδαίας, κατόρθωσε να αποπερατώσει όλες τις εργασίες παρέχοντας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μία σύγχρονη κοινωνική δομή στις υπηρεσίες των πολιτών.

 

Δείτε επίσης:

 

kozan.gr: Η ομιλία της Υφυπουργού Εργασίας Δόμνας – Μαρίας Μιχαηλίδου, στα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας – Οι ομιλίες του Μ. Παπαδόπουλου, του Π. Πλακεντά και του Σ. Παπασωτηρίου (Βίντεο)

 

kozan.gr: Πτολεμαίδα: Tα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας, που βρίσκεται στο Μποδοσάκειο, πραγματοποίησε η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου (Βίντεο & Φωτογραφίες)