Καλλιόπη Βέττα: «Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά συμβολίζει περισσότερο από ποτέ τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας»

30 Απριλίου 2022
11:48

“Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά συμβολίζει περισσότερο από ποτέ τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για να διεκδικήσουμε την προστασία της ζωής και της εργασίας μέσα σε περιβάλλον κοινωνικής δικαιοσύνης και δημοκρατίας.
Οι ανάλγητες πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη ενισχύουν συνεχώς τις επάλληλες κρίσεις που βιώνουμε, συρρικνώνουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα και πλήττουν πλέον βάναυσα τις ζωές όλων μας. Δεν αξίζει αυτό στην κοινωνία και στον λαό μας.
Οφείλουμε να τιμήσουμε αυτή τη μέρα με αλληλεγγύη, ενότητα και αγωνιστικότητα για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα όλων σε αξιοπρεπή εργασία και ζωή με αξιοπρέπεια.
Λέμε όχι στην αντικοινωνική και αντεργατική πολιτική της κυβέρνησηςπου νοιάζεται μόνο για τα κέρδη των ισχυρών και των ελίτ που εξυπηρετεί.
Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και θα τα καταφέρουμε.
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!”​

14 σχόλια

  • Έχεις γίνει το ίδιο κουραστική με τον αρχηγό σου. Σας δόθηκε η ευκαιρία να κάνετε πράξη όλα τα ωραία που λέτε και τα κάνατε μαντάρα. Οπότε σιωπή.

    • Τα σιωπη στον συρφετο σου που γκρεμισε ολοκληρη χωρα και την εβαλε μεσα με τα χρωστουμενα του
      και στον αρχηγο σου τον γονο που διοριζει τον γιο του στο ευρωκυνοβουλιο με μισθους που θα εφτσαναν να περασει μια οικογενεια για μερικους μηνες.
      Καταλαβες ανοητε? Εχεις δωσει ευκσιρια σε ΝΔ απειρες φορες και μας καταντησε το κοριτσακι με τα σπιρτα και τωρα ξαφνικα μου το παιζεις ξυπνητος επειδη τιμωρησες τον Τσιπρα και τον Συριζα που αφησε μια οικονομια κουκλα για να ρθει το μεγαλο σοι αυτο της λοβιτουρας και να τα καταβροχθισει ολα.

      • ελα βεττα εσυ μπροστα στον αγωνα του εργατη..μαζιμε τον αρχηγο σου φυσικα..τον πινοκιο.να δω ποιοσ θα ειναι ο μπροσταρης του δεν πληρωνο στην δεη για να τον κανει ιδιαιτερο στο γραφειο του ο πινοκιο μετα..οπωσ με τα διοδια..ουτε για γελια δεν ειστε..ουτε αυτο αξιζετε..

      • Διάβασε και κάτι άλλο εκτός από την αυγή. Ενισχύει την ήδη υπάρχουσα τάση προς την ηλιθιότητα που υπάρχει στο κεφάλι σου αντί εγκεφάλου. Ο θα τα σβήσουμε όλα με ένα νόμο πριν κάτσει στην καρέκλα στο Μαξίμου και αφού έκατσε η μετατροπή του στην πιο πίστη λουλου των Γερμανών αφησε πίσω του πολλά άλλα όχι μια οικονομία κούκλα. Μια οικονομία ξεπουλημενη, ένα κομμάτι της Ελλάδας μαζί με την ιστορία του λαού της δώρο στους Σλάβους σίγουρα. Αυτά άφησε πίσω του και τώρα παριστάνει πάλι τον σωτήρα χωρίς ίχνος ντροπής.

        • Διαβασε κατι αλλο εκτος απο Μακελειο Ελευθερη Ωρα με λιγο ΣΚαι γιατι τωρα που καλοκαιριαζει ειναι ασχημο πραγμα αυτος ο συνδυασμος με την ζεστη. Θα σου καψει και τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα που εχεις ζωντανα.
          Το θρασσος σας δεξιουληδες της συμφορας ειναι απυθμενο τελικα
          εχετε κανει τοσα αισχη εχετε ξεπουλησει απο παλια Μακεδονιες αργοτερα λιμανια βραχονησιδες και εγω δεν ξερω τι αλλο..και ξαφνικα θυμοσαστε τα 4 χρονια του Συριζα και μας κουνατε και δαχτυλακια. χαχαχαχ μα τι λετε ρε τωρα…σοβαρα μιλατε?
          Ετη ετη πληρωνουμε τα σπασμενα σας θελω 2 ζωες ακομη για να καθομαι να γραφω τι εχετε κανει απο παλια μεχρι και προσφατως και θα μιλησετε εσεις για ντροπη που ηρθατε στην εξουσια καπηλευομενοι με γκεμπελικη προπαγανδα πτωματα και ονοματα που ξεπουλησατε πρωτοι εσεις απ το 1992 ακομη.

          • Εντάξει!!! Το έχεις κάψει εντελώς το λίγο που ούτως εις άλλος είχε .Το Μακελιο και η Ελεύθερη ώρα θέλεις να μας πεις ότι στηρίζουν Μητσοτακη ? Έχεις διαβάσει ποτέ τα πρωτοσέλιδα τους . Αλλά αγόρια στις πλατείες των αγανακτισμένων συντασσόταν με Χρυσή Αυγή και λοιπές ακροδεξιές δυνάμεις .Θυμάσαι φιλτατε ?

          • Ευτυχώς υπαρχετε και επιβιώνουν ζώντας μέσα στην χλιδή ο τσιπροκιο και η παρέα του. Ευτυχώς για αυτους, δυστυχώς για όλους τους υπόλοιπους. Την πρωτομαγιά μην αμελήσετε και δεν πιαστητε αγκαζέ με τον Αλέξη στις διαδηλώσεις για τα δικαιώματα του εργάτη. Αυτός και η παρέα του με τα μηνιάτικα των 7000 και 10000 χιλιάδων και εσείς με τα μηνιάτικα των 600 ή με το επίδομα ανεργίας στην τσέπη.

      • Τουλάχιστον ο νεαρός Μητσοτάκης πήγε να εργαστεί , κάποιος άλλος ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός για μια πενταετία πέρασε όλη του την ζωή στα αμφιθέατρα , στις καταλήψεις και στους καφενέδες με τους Καρανίκες και τους Φλαμπουραριδες. Τι είναι καλύτερο να εργάζεσαι έστω και με γνωριμίες του μπαμπά ή τα ξύνεις ολημερίς και ολονυχτίς ?

        • Ο/Η Φτάσε όπου μπορείς με δικούς σου αγώνες χωρίς γνωριμίες και βύσματα γκεγκε? λέει:

          Νατος ο ευπατριδης…μας εκανε αναπαραγωγη οτι ακουσε απ τον Πορτοσαλτε σου λεει ετσι ειναι αφου το λενε τα υπογεια της Ρηγιλης και της Πειραιως το πιστευω αχαχαχα!

          Αμα σου μαθανε εσενα μια ζωη να πορευεσαι με τις πλατες του μπαμπα οπως εχεις μαθει… εμεις παντως οτι πετυχαινουμε το πετυχαινουμε μετα απο κοπο και δυσκολιες , καταλαβες κυριε ταδε ανωνυμε? Εσεις ησασταν και ειστε ανεκαθεν της βιτρινας… να βγαζετε την εικονα παραεξω του αριστου του καθε Χαρβαρντ ενω δεν ξερετε να μοιρασετε 2 γαιδαρων αχυρα που λεει και το ρητο…και μια ζωη να υποτιματε τους αλλους που οτι καταφερνουν το καταφερνουν μονοι τους θεωροντας τους φτωχους πλεμπες και οτι αλλο εν πας περιπτωση.

          Καταλαβες τωρα ποια ειναι η διαφορα? Λιγη τσιπα δεν βλαπτει.. οταν ολοκληρο σοι 200 χρονια το ταιζει το ελληνικο δημοσιο το λες και θρασσος ανετα να ερχεσαι εδω εσυ και να μας γραφεις για τον καθε Φλαμπουραρη και τον καθε Καρανικα.
          Το Μητσοτακεικο ταιζουμε δεκαετιες τωρα για να ζουν αυτοι καλα και απο πανω ανεχομαστε να μας κουνανε και το δαχτυλο.

    • Εκει στη νουδουλιτα μην αγωνιζεστε και πολυ για να σωσετε τον κοσμο με τα εξυπνα μετρα του μπαρουφοψεκασμενου γονου σας αρκετα μας καψατε 3 χρονια τωρα δεν θα παρουμε αλλη εξυπναδα απ το Χαρβαρντ.

      • Έχεις δίκαιο , χρειαζόμαστε την εξυπνάδα του τυπά του Τσίπρα που κάνει στροφές 360 μοιρών . Να σου θυμίσω είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός ο Θεούλης .

  • ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΕ ΑΛΟΙΨΩ ΛΑΔΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ .ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ; ΜΗΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΑΞΕΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.