Εικόνες από drone από τον ανενεργό ΑΗΣ Πτολεμαΐδας (Βίντεο)

1 Μαΐου 2022
19:18
Εικόνες από drone από τον ανενεργό ΑΗΣ Πτολεμαΐδας.
Πηγή βίντεο:Μουρατίδης Θεόδωρος

17 σχόλια

      • Ενω εσυ που ξερεις για πες μας τετραπερατε
        μιλησε μας λιγο για την νοσο που σε διακατεχει ποσο ηγετης Μωυσης σωτηρας ειναι ο Κυριακος που παιρνει εγκαιρα μετρα και μας εσωσε?

  • Η επιτυχία του Κούλη ήταν να κλείσει τα εργοστάσια της ΔΕΗ,αντί να τα εκσυγχρονίσει και να μην ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα.Ήθελε να δώσει χρήμα στους φίλους του,τους Γερμανούς,αγοράζοντας τις ανεμογεννήτριες.Να αναφέρουμε και τους ιδιώτες παρόχους ρεύματος,που διπλασιάζουν και τριπλασιαζουν την τιμή ρεύματος.Εδώ δεν έχουμε τους υψηλούς μισθούς των ξένων.Το κακό άρχισε από τότε που η ενέργεια μπήκε στο χρηματιστήριο.ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΝΙΤΗ.ΟΥΣΤ ΡΕ.

      • Σου έθιξα τον Κούλη,Νεοδημοκράτη φανατισμένε;Όχι.Ζήτω οι ΗΠΑ και η Γερμανία,που θα δώσουν τα f16 στους Τούρκους,που δεν θέλουν κυρώσεις στην Τουρκία,που είχαν φιλίες με τον Κεμάλ Ατατούρκ,που μας πολέμησαν και μας βασάνισαν επί Χίτλερ,που θέλουν Συμφωνία των Πρεσπών.Ποιος σου είπε οτι είμαι Κασιδιάρισα;Θέλουμε πατριώτες πρωθυπουργούς.Πάνε να ψηφίσεις τον Κούλη σου ή τον Τσίπρα σου και δώσε 3 μηνιάτικα στο ρεύμα.

        • Οι μπολσεβίκοι στήριξαν ανοικτά τον Κεμαλ στην Μικρασιατική καταστροφή .Ποτέ η Ρωσία δεν στήριξε Ελληνικά συμφέροντα , αντίθετα στήριξε τους κομμουνιστές ,ενώ είχε γίνει με την συμφωνία της Γιάλτας η μοιρασιά για όλες τις χώρες και κάτω από ποιας επιρροής υπερδύναμης θα ανήκουν . Οι φίλοι Ρώσοι στήριξαν με χρήματα και όπλα των Ζαχαριαδη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο καταστροφικός εμφύλιος πόλεμος .Ας είναι καλά οι εχθροί μας οι Αμερικανοί με το σχέδιο Μαρσαλ που έριξαν εκατομμύρια για την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας . Μην μου πεις άλλο ο Πούτιν άλλο οι κομμουνιστές . Να σου θύμισω ότι ο Πούτιν ήταν πράκτορας της KGB.

          • Την μια με λες Κασιδιάρισα και φιλοπουτινική.Τώρα με λές μπολσεβίτισα.Έπλεξα εγκώμιο του Στάλιν;Πατριώτης =Υπηρέτης των Ελλήνων κι όχι των ξένων.Κι όσο για τον κορονοιο,η κυβέρνηση σου τα πήγε χάλια.Κατεστρεψε τα νοσοκομεία,γιατί είναι μουρλός.Είναι προδότες και φίλοι των ολιγαρχών.Χρωστάνε και κάτι εκατομμύρια σε τράπεζες.

          • Οι ψηφοφόροι του Κούλη τι είστε;Οι πατριώτες δεξιοί;Σαν τους Συριζαίους γίνατε.Αποδέχεστε την συμφωνία των Πρεσπών και γεμίσαμε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες.Κι έχω έπλεξα το εγκώμιο του Στάλιν;Πές όμως και την Γερμανία και για τις ΗΠΑ κάτι κακό.Δεν λες,γιατί ό,τι λεει το κόμμα σας,αυτό υποστηρίζετε.Ο πατριώτης πρωθυπουργός κοιτάει το συμφέρον της χώρας του.Δεν είναι δούλος κανενός ξένου,κάνοντας το αντίθετο από την επιθυμία του λαού,που κυβερνά.Υπηρετεί τον Έλληνα πολίτη κι όχι ολιγάρχες Έλληνες και ξένους.

        • Αν είσαι πραγματικά πατριώτισσα κατάλαβε ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην ΕΕ και την Δύση . Το ότι έχουμε αυτό το βιοτικό επίπεδο το οφείλουμε ακριβώς σε αυτούς τους δυο παράγοντες , δες πως ζουν οι λαοί των πρώην κομμουνιστικών χωρών και κάνε τον σταυρό σου που δεν μας έστειλαν οι Αμερικανοί στην αγκαλιά του Στάλιν , επίσης κάνε τον σταυρό που ο Τσιπρας έκανε την κωλοτουμπα και μείναμε στο ευρώ . Σκέψου να είμασταν εκτός Ε.Ε με κορονοιο , Τούρκους και πόλεμο στην Ουκρανία , χειρότερα και από την Ουγκάντα θα ήμασταν . Ασε λοιπόν τις πατριωτικές κορώνες και σκέψου ρεαλιστικά .

          • Στο πάνω σχόλιο ήθελα να γράψω στην άρση,ποιος είναι ο πατριώτης;Τώρα που είμαστε στην Ε.Ε.,τι καταλάβαμε;Ολόκληρη πόλη πέθανε με την κυβέρνηση σου,που υποστηρίζεις.Η κυβέρνηση σου έδιωξε όλους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς,βάζοντας τα παράλογα μετρα σε ανεμβολίαστους,θαρρείς κι ο κορονοιος είναι η ασθένεια μόνο των ανεμβολίαστων.Η κυβέρνηση σου αγόρασε κάτι λίγα μονοκλωνικά,επιμένοντας στα εμβόλια.Δεν γίνονται κίτρινες κάρτες για όλους τους εμβολιασμένους,που πεθαίνουν από διάφορους λόγους,ώστε να δούμε,πόσοι από αυτούς έπαθαν ανεύρυσμα ή εμφραγμα.Ούτε ιατροδικαστική εξέταση δεν τους γίνονται,ώστε να δούμε,σε τι κατάσταση είναι τα αγγεία τους μετά από δυο και τρία εμβόλια κατά του κοβιντ.Η κυβέρνηση σου αποδέχεται την Συμφωνία των Πρεσπών.Η κυβέρνηση σου και οι άλλοι δυο,Σύριζα και ΠΑΣΟΚ,ποτέ δεν έκαναν εξόρυξη του φυσικού αερίου και πετρελαίου της χώρας μας.Η κυβέρνηση σου και οι άλλοι δυο δεν έβγαλαν από το χρηματιστήριο την ΔΕΗ.Την ιδιωτικοποιησαν ,ώστε να πλουτίζουν οι φίλοι τους.

          • Την μια μου λες,αν είσαι πραγματικά πατριώτισσα,σκέψου αυτά.Την άλλη να αφήσω τις πατριωτικές κορώνες και να γίνω τι;Ψηφοφορος προδοτικών κομμάτων,που υπηρετούν τους ξένους;Όχι.Τους απορρίπτω αυτούς,που χρωστάνε τα εκατομμύρια σε ελληνικές τράπεζες και που δεν κάνουν εξόρυξη της ενέργειας από την χώρα μου.Γουστάρω να είμαι σε πατριωτικό χώρο,που δεν θέλει τον Έλληνα να είναι υπηρέτης των ξένων,να αγοράζει το αέριο τους και να δίνει ονόματα σε Σκοπιανούς.Δρόμο από την χώρα μου οι Κωλλέτηδες πολιτικοί.

          • Εγώ είμαι πατριώτισσα.Εσύ είσαι φιλοδυτικός Κουλης.

  • Απόλαυση η πεντακάθαρη ατμόσφαιρα στην Πτολεμαϊδα. Οι αγώνες του οικολογικού κινήματος επιτέλους δικαιώθηκαν. Το φυσικό αέριο που εισάγουμε από τον Πούτιν είναι και πιο καθαρό και πιο οικολογικό και βοηθάει στην αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας.

    • Το ποιο? Αυτο που θα σου κοψει ο Πουτιν μεχρι το καλοκαιρι και θα εχεις κατα ριπας διακοπες ρευματος?

      Την ποια? Πεντακαθαρη ατμοσφαιρα? αχαχαχαχα
      την ποια αλλη? την σταση του ποιου? οικολογικου κινηματος? Που ειστε βρε και δεν σας βλεπουμε?
      5-10 γραφικοι ολοι κι ολοι ψηφοφοροι του Κουλη που θυμηθηκατε το περιβαλλον ξαφνικα οταν ο Κουλης ειπε οτι θα κλεισω τα εργοστασια μετα το 23 ? Τι αλλες δρασεις εχετε κανει για το περιβαλλον μιας και ειστε και παρα πολλοι λεβεντια μου? Μαζεψατε κανενα σκουπιδι και καμια γοπα απο κατω ποτε?
      Και θυμηθηκατε ξαφνικα οτι το περιβαλλον το μολυνει η ”κακια” Δεη μονο ε?

  • Μην μπερδεύεσαι άλλο εθνικισμός και άλλο πατριωτισμός . Οι απόψεις σου είναι επικίνδυνες για την λειτουργία της δημοκρατίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.