kozan.gr: Κοζάνη: Με πυροτεχνήματα, τη συμμετοχή 3 φιλαρμονικών, πολιτιστικών συλλόγων καθώς και παρουσία πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή του Θωμά, η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας – Η διαδρομή από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου (30 Φωτογραφίες & Βίντεο)

1 Μαΐου 2022
21:02

 

Με πυροτεχνήματα, τη συμμετοχή 3 φιλαρμονικών, πολιτιστικών συλλόγων και παρουσία πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε, στην Κοζάνη, την Κυριακή του Θωμά, η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας. Η διαδρομή από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

 

      

19 σχόλια

  • 1. Η Παναγία είναι το πνευματικὸ στόλισμα της ορθοδοξίας.
    Είναι η πονεμένη μητέρα, η παρηγορήτρια και η προστάτρια, που μας παραστέκεται σε κάθε περίσταση.
    2. Οι βουλευτές της Ν.Δούλας παρόντες !
    Μήπως και ξεθωριάσει το προσωπείο της ” θεούσας” (πλην αντιχρίστου) Νεο “δημοκρατικής” κυβέρνησης. Ώ καροί, ώ ήθη !!

    • Αυτοί που λογικά προτιμάς είναι φυλακή . Να σου θυμίσω ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν καταδικαστεί σε πολυετής καθείρξεις ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης . Ο δε Βελόπουλος είναι απασχολημένος να πουλά κυραληφες και χειρόγραφες επιστολές του Ιησού . Επίσης από τα σχόλιο σου φαίνεται ότι είσαι άνθρωπος του θεού , αγαπάς τον πλησίον σου .
      Βρε αντε από δω λαμόγιο που θα μιλήσεις εσυ για ΝΔουλους.

      • Να μου θυμίσεις ;
        Δεν πάσχω από αμνησία και δεν ανήκω σε κανένα ακροδεξιό μόρφωμα, όπως φαντάζεται το παθιασμένο σου μυαλό !

        • Κάνε το ακομα χειρότερο είσαι αριστερούλης και Τσιπρουλης και επικαλείσαι τα θεία και την Παναγία . Να σου θυμίσω ότι ο αχρηστούλης πρώην πρωθυπουργός της χώρας μας δηλώνει άθεος και τα παιδιά του τα έχει αβάφτιστα .

          • Τόσο στενόμυαλος είσαι ;

            O Aλέξης Μητσοτάκης και ο Κυριάκος Τσίπρας ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ !!!
            Πως βλέπεις μιά συγκυβέρνηση των δύο ;

  • Συγκλονιστικη ατμόσφαιρα. Μετά από 3 χρόνια ξαναζησαμε την λαμπαδηφορια που από μικρά παιδάκια χαραχτηκε μέσα μας. Βοήθεια μας η Παναγία. Ήταν εξαίρετοι οι μπάντες κι όλοι οι σύλλογοι που συμμετείχαν. Αν κρατούσαν και φαναράκια με Άγιο Φως ο καθένας όπως ο λαός τις Αναστασιμες λαμπαδες θα ήταν ακόμη πιο κατανυκτικα. Και του χρόνου να ξανααξιωθουμε να τα ζήσουμε.Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

  • Η Παναγία βοήθησε την Πόλη να περάσει το μεγάλο κακό της αρρώστιας και φώτισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σώσει το λαό. Η Ελλάδα ευγνωμονούσα.

    • Όπως επίσης είχε φωτίσει τον Αλέξη Τσίπρα για σκίσει τα μνημόνια , να βαρέσει τα νταούλια και μας δώσει πίσω τα κλεμμένα . Επισης να προσευχηθούμε όλοι μαζί μηπως και ξανά φωτίσει τον Αλέξη και αυτή την φορά σκίσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του φυσικού αερίου .

  • Όσοι είναι απ’ την Αλήθεια και το Δίκιο,έχουν βοηθό την Παναγία!
    Μην Την ανακατεύετε στα ανούσια προβλήματα σας και στα πολιτικά σας λάθη,πάθη!!

  • Αισθητή η απουσία ενός, του πατέρα Αυγουστίνου . Έλειπε το γλυκό του βλέμμα και ο γλυκός του χαιρετισμός.

  • ο καθε πολιτιστικος συλλογος βγηκε με μια σημαια για να καμπαρντισει….

    τι χάλια ειναι αυτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.