Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας: Έναρξη των ενδιάμεσων εκπτώσεων την Τρίτη 3 Μαΐου

2 Μαΐου 2022
20:17
Κανένα σχόλιο

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδος, η οποία, με το ισχύον νομικό πλαίσιο, διαρκεί 15 ημερολογιακές ημέρες από 1η έως και 14 Μαΐου.

Συνεπώς φέτος η έναρξη των Ενδιάμεσων Εκπτώσεων θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Με εγκύκλιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά  την Κυριακή 8 Μαΐου, με προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας – Εορδαίας ωράριο λειτουργίας 11:00 – 16:00.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως από την Τρίτη 3 Μαΐου αναστέλλεται η χρήση όλων των Πιστοποιητικών Εμβολιασμού. Δηλαδή αίρεται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και νόσησης για την πρόσβαση σε όλους τους χώρους, κλειστούς και ανοιχτούς.

 

Επίσης η χωρητικότητα σε όλα τα εμπορικά καταστήματα επανέρχεται στο 100%.

 

Τέλος, η χρήση μάσκας παραμένει απαραίτητη σε όλους εσωτερικούς χώρους.

Τα καταστήματα της πόλης μας, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Ψωνίζουμε από την πόλη μας

Στηρίζουμε την Πτολεμαΐδα μας

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Πτολεμαΐδας – Εορδαίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.