kozan.gr: Την κατάθεση αιτήματος στον ΟΑΕΔ για ένταξη του Νοσοκομείου Κοζάνης στο «Πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55 – 67 ετών» κατέθεσε η διοίκηση του Μαμάτσειου – Ποιες ειδικότητες ζητάει

3 Μαΐου 2022
09:53

 

Την κατάθεση αιτήματος στον ΟΑΕΔ για ένταξη του Νοσοκομείου Κοζάνης στο «Πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55 – 67 ετών»,  κατέθεσε η διοίκηση του Μαμάτσειου. Οι ειδικότητες αφορούν το κάτωθι προσωπικό:

 Δύο (2) Υπάλληλοι ΔΕ Ηλεκτρολόγοι
 Ένας (1) Υπάλληλος ΔΕ Ψυκτικός
 Δύο (2) Υπάλληλοι ΔΕ Μάγειρες
 Τέσσερις (4) Υπάλληλοι ΥΕ Καθαριστριών
 Τέσσερις (4) Υπάλληλοι ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων
 Τέσσερις (4) Υπάλληλοι ΥΕ Τραπεζοκόμων
 Δύο (2) Υπάλληλοι ΔΕ Τηλεφωνητών
 Ένας (1) Υπάλληλος ΠΕ Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων
 Πέντε (5) Υπάλληλοι ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής
 Δύο (2) Υπάλληλοι ΤΕ Νοσηλευτικής
 Πέντε (5) Υπάλληλοι ΥΕ Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό
 Τρεις (3) Υπάλληλοι ΥΕ Φύλακες
 Ένας (1) Υπάλληλος ΔΕ Βοηθών Μαγείρων
 Ένας (1) Υπάλληλος ΥΕ Λαντζιέρης-ισσα

7 σχόλια

  • Η απόλυτη ξεφτίλα στο δήμο Κοζάνης, νοσοκομείο δήμος και γενικά ότι δημόσια υπηρεσία υπάρχει αντί να βγάλει καμία προκήρυξη να δουλέψει κανένας νέος,όλοι παίρνουν από αυτό το πρόγραμμα ανθρώπους άνω των 55 ετών, επειδή τους βγαίνει τζάμπα,ε λοιπόν κάπου ένα στοπ εδώ γιατί όλοι μας πληρώνουμε φόρους και θέλουμε την ανταπόδοση.ημαρτον ποια έχετε παραμέληση ολόκληρες γενιες νέων ανθρώπων.

  • 37 θέσεις προσωπικού μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ πλησίον της σύνταξης!!!
    Και αναμένουμε εμείς, το άνεργο εργατικό “δυναμικό” να απασχοληθούμε! ΕΛΕΟΣ!!!
    Ναι, να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι, δε λέω, αλλά ας βγει επιτέλους και μια προκήρυξη της προκοπής για το νοσοκομείο της περιοχής με ειδικότητες και πτυχία που βρισκόμαστε επί σειρά ετών σε λίστα… αναμονής!

    • Πόσο ακόμα να βοηθηθούν οι συνταξιούχοι και να συνεχίζουμε να κάνουμε τους νέους στη μπάντα;;;άμα δεις σε όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου στην Κοζάνη είναι όλοι παππούδες και γιαγιάδες μας έχουν καταστρέψει και δεν ντρέπονται

  • Καλά ρε σουρδοποντιοχωριατουλια, όταν δούλευαν όλες οι ηλικίες σαν δημόσιοι υπάλληλοι,σαν δημοτικοί υπάλληλοι,σαν στρατιωτικοί στα στρατόπεδα που έκλεισαν,σαν ελεύθεροι επαγγελματίες κλπ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΡΩΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΔΕΝ ΤΣΥΡΙΖΑΤΕ. ΤΩΡΑ που θα απασχοληθούν άνθρωποι που δεν τους παίρνει κανείς σε μεροκάματο βγάζετε χολή. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ….

  • Οταν κλεινουν οι δουλειες η μια μετα την αλλη και οι ανθρωποι δουλευαν για 15 και 20 χρονια που θα βρουν δουλεια;Ποιος ιδιωτης θα παρει εναν εργατη 55 χρονων;Κανενας.Και μαλιστα πολλοι απο αυτους εχουν και πτυχιο αλλα δουλευαν σε ιδιωτικη επιχειρηση γιατι δεν ειχαν μπαρμπα να βολευτουν στο δημοσιο.Εργαζονταν και λεγανε και ευχαριστω με μισες απολλαβες.Με την κριση εμειναν στο δρομο.Τι θα απογινουν;Αναρωτηθηκε κανεις;Αλλα τι τους νοιαζει;

    • Σε άυτούς όλους που αναφέρεσαι θα τους συμβούλευα πρίν πήγαιναν να ψηφίσουν να το σκεφτόταν πολύ καλά τι θα έριχναν στη κάλπη. Αυτή η γενιά με τις πολιτικές επιλογές της κατάφερε να καταστρέψει δυστυχώς την χώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.