kozan.gr: Κωλυσιεργούν, αδιαφορούν ή συμβαίνει κάτι άλλο;

3 Μαΐου 2022
11:33

Στη συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης με τον Διοικητή του Μαμάτσειου Σ. Γκανάτσιο, το περασμένο έτος, τέθηκε το θέμα της  παραχώρησης – ανταλλαγής του οικοπέδου και του δρόμου δίπλα στο νοσοκομείο για τη διευκόλυνση της κατασκευής της νέας πτέρυγας αλλά και της δημιουργίας ενός μικρού πάρκινγκ. Ενώ υπήρξαν οι δεσμεύσεις πως θα προχωρήσουν τα διαδικαστικά έκτοτε καμία σημαντική εξέλιξη δεν υπήρξε. Γιατί  ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας δεν έχει αναλάβει, ακόμη, πρωτοβουλία για να προχωρήσουν οι διαδικασίες;   Κωλυσιεργούν, αδιαφορούν ή συμβαίνει κάτι άλλο;

kozan.gr

5 σχόλια

  • Μα αλλα εχει στο νου του ο δημαρχος.Νεο νοσοκομειο στην Εγνατια.Αυτο που το κρατος δεν προκειται στον αιωνα τον απαντα να το κανει,γιατι υπαρχει διπλα το αεροπλανοφορο Μπδοσακειο.Ομως σε πολλους ηγετες υπαρχει ακομα ο λαικισμος.

  • Και στο Αστυνομικό Μέγαρο απέναντι περιμένει ο κόσμος το πάρκινγκ το ξέχασε και αυτό ο μαλούτας

    • μλμ.

      Ο Χώρος απέναντι από την Αστυνομία ανήκει στο ΓΕΣ. Άμα καταφέρεις να πάρεις 1τμ, σφύρα μου.

      Αν θέλει η Αστυνομία να πάρει χώρο, έστω για χρήση μόνο, ας απευθυνθεί ο Αρχηγός της Αστυνομίας στον Αρχηγό ΓΕΣ και το θέμα θα λήξει σε χρόνο dt.

  • Τίποτα από όσα έχει πει από το καλοκαίρι και μετά δεν έχει πραγματοποιηθεί… (ο 23χρονος που “άκουσε” ο κύριος δήμαρχος για το skatepark που υποτίθεται ότι θα κάνει)

  • Αν ήταν σοβαροί όλοι όσοι προωθούσαν το σχέδιο για ακόμη ένα τσαντήρι στο “Μαμάτσειο”, θα είχαν συντονιστεί για να χτιστεί νέο νοσοκομείο στα Σκαφίδι, αλλά βλέπεις κάποιοι θηρεύουν ψηφαλάκια στα Καϊλάρια κι ας κατοικοεδρεύουν στη ΖΕΠ παρότι φιλοξενούμενοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.