Στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη, ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης

3 Μαΐου 2022
10:13

Την άμεση ενεργοποίηση μέτρων για τη στήριξη του κλάδου της γούνας, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και των κυρώσεων στη Ρωσία, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εργαζόμενους σε αυτές, ζήτησε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Επιπλέον, ο Βουλευτής του νομού μετέφερε στον κύριο υπουργό την ανάγκη για την εφαρμογή οριζόντιων και αποτελεσματικών δράσεων για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους και την περαιτέρω υποστήριξη των παραγωγών στο κόστος της καλλιέργειας και των αγροεφοδίων.

Τέλος, στη συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της ενεργειακής επάρκειας και της συμμετοχής του λιγνίτη στην παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας, ενόψει των γεωπολιτικών εξελίξεων.

 

24 σχόλια

  • Και η Δόμνα που ήρθε για δύο θέματα μίλησε: Τα σχολικά γεύματα και τον προσωπικό βοηθό. Και τα δύο αυτός τα έτρεξε.

    • Ακυρο! Φαε τον σανο που σε ταιζουν οσο θες μην τον πουλατε ομως και σε μας…
      σχολικα γευματα = εργο Συριζα απ το 2016
      δεν θα καρπωνεστε τωρα και επιτυχιες αλλων για να επιβιωσετε πολιτικα!

        • Απο που προκυπτει αυτο? Μπορεις να μας το εξηγησεις?
          Γιατι μεχρι στιγμης εγω 3 χρονια τωρα βλεπω μια ΝΔ να προσπαθει να καρπωθει και σε τοπικο και σε πανελλαδικο επιπεδο καποια πραγματα που ειτε σας αρεσει ειτε οχι τα θεσπισε ο Συριζα μεσα στην δικη του τετραετια.
          Εμενα τα παιδια μου το 16 και το 17 παντως που ειχαμε Συριζα μια χαρα επαιρναν σχολικο γευμα και χυμους στα σχολεια τους. Απ το 19 και μετα τα κοψε η ΝΔ…και τωρα βγαινει ο Σταθικος και πανηγυριζει οτι το θεσπισε το κομμα του. Για να ξερουμε τι λεμε οκ? Δεν εχουμε ολοι μνημη χρυσοψαρου. Θυμομαστε καλα!

          • Επισης θυμομαστε πολυ καλα τα capital το νομισματοκοπειο το πετρελαιο βενεζουελας τα γεμιστα της θεανως και τους podemos

  • Πως τα προλαβαίνεις ρε μπαγασα όλα. Σε παρακολουθώ και στο fb, έχεις οργώσει όλο το νομό, δεν έχεις αφήσει ήσυχο ούτε έναν Υπουργό, ζητάς συνέχεια για το νομό πράγματα . Σε βγάζω το καπέλο. Αξια εκπροσώπιση.

  • Είσαι ο μόνος που μας στηρίζεις εμάς τους γουναραδες και τους ΦΑΡΜΑΔΟΡΟΣ, όλοι οι άλλοι έρχονται εδώ στη Σιάτιστα μόνο για λεζάντα και δήθεν στήριξη. Δεν είδαμε κανέναν άλλον να εκτεθεί και να κάνει καμιά ερώτηση επίσημη στη βουλή για να τους στριμώξει. Μονο εσύ έκανες και εσύ βλέπουμε πας σε όλους τους σχετικούς υπουργούς και ζητάς τη στήριξη μας.
    Μετά μόλις βγει κάποια ενίσχυση για μας θα βγούνε και οι υπόλοιποι να το ανακοινώσουν. Τάχαμου τάχα μου, δηλαδή, οτι ενδιαφερθηκαν και αυτοί.

    • Η ομοσπονδία γούνας και εκτροφέων γουνοφόρων δεν γνωρίζουν τίποτα.
      Επιφανειακός και για τη μόστρα είναι μονάχα αυτός που σε εβλαε να τα γράψεις.
      Ε

  • Με τις φωτό δε “βαφονται”δουλειες!!!
    Και εγώ το καλοκαίρι,στον Βόλο,βγήκα φωτό πάνω σε θαλαμηγό κουβετιανου μεγιστανα,ούτε η θαλαμηγός ήταν δικιά μου,ούτε ο Σαλίμ Αλ Φαρούχ ήταν πάνω στο πλεούμενο του…τώρα θα ήμουν στον παράδεισο και θα’τρωγα πιλάφι

    • Μόνο εσύ κατάλαβες αυτό που έγραψες. Ρε φίλε πως θα μάθεις εσύ τι έκανε ο Βουλευτής αν δεν στο δείξει. Εδώ δεν πείθεσαι που βλέπεις την επίσκεψη σε φωτο και τι ζήτησε θα πειστείς χωρίς να δεις κάτι; θα μας τρελάνεις

  • Συγχαρητήρια κ. Κωνσταντινίδη. Πίεσε για θέσεις εργασίας στην Κοζάνη,να τακτοποιήσουμε τα παιδιά μας γιατί θα φύγουν όλα !!!!

        • Τρομερη δουλεια ναι αλιμονο
          ολοι γεννηθηκαμε για να γινουμε σεκιουριταδες αχαχαχαχαχαχα
          ε ρε πλακες που εχετε τρολακια του Σταθικου που σας εξαγορασε με μια θεσουλα και τον εχετε κανει και θεο τον κατοικο Αθηνων και Θεσσαλονικης.

          • Εσυ που εισαι αστροφυσικος θα περιμενεις λιγο,κατοικε του διαστηματος.

  • Χαλάλι τα λεφτά που παίρνεις. Τόσα κι άλλα τόσα αξίζεις…. Τα δουλεύεις με το παραπάνω!!

    • Γεια σου αυλικε τι χαμπαρια?
      Και ο Στασης της ΝΔ χαλαλι του κι αυτουνου που χτιζει βιλες απ τους παχυλους λογαριασμους που πληρωνουμε εμεις τα κοροιδα για να καλοπερνανε τα golden boys σας ε?

  • Ο μοναδικος που πηγαινει μες στον κοσμο ,δεν το λες και λιγο,μακαρι το ιδιο να κανανε και οι υπολοιποι.οι δεξιοι ηδη δειχνουν να τον επανεκλεξουν.

  • Σε άλλες χώρες της Ευρώπης έχουν καταργηθεί αυτού του είδους οι “επιχειρήσεις”.. επιδοτήσεις για να αλλάξουν αντικείμενο εργασίας που πιθανόν να είναι και όντως πιο προσοδοφορες, δεν έχει σκεφτεί κανείς; Δεν ζούμε στις σπηλιές για να γδερνουμε ζώα να ντυθούμε.. ας στραφούν στις νέες μορφές κατασκευής υλικών μπας και πάμε όντως μπροστά σαν περιοχή…εν πάση περιπτώσει αν είναι τόσο προσοδοφόρος ο κλάδος που πρέπει να συνεχίσει,τοτε γιατί κάθε τρεις και λίγο ζητάνε επιδοτήσεις; Δεν θα έπρεπε να είναι οικονομικά ανεξάρτητος αν είναι τόσο χρήσιμος για την οικονομία όσο θέλουν να τον παρουσιάζουν;

  • Αφού σε χόρτασαν με φωτογραφιες,ξαναψήφισέ τους!!
    Ευτυχώς που δεν κατάλαβες,ειδικά εσύ, αυτά που έγραψα εγώ!!!!

  • Ο/Η Σταθικο παιξε τζενγκα! Μονο για φρου φρου και αρωματα εισαι πρωτος λέει:

    Σταθικα αγορι μου εχεις κουρασε σε βαθμο αηδιας!
    Αντε να παμε σε εκλογες να παρετε το μαυρο που σας αναλογει να ηρεμησουμε απο εσας , 3 χρονια τωρα το ιδιο βιολι μας κουρασατε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.