kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Προκαταρκτική εξέταση για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος, κατ’ εξακολούθηση, εν ενεργεία αιρετού

3 Μαΐου 2022
10:46

Προκαταρκτική εξέταση για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος εν ενεργεία αιρετού της περιοχής, που υπηρετούσε σε σημαντικό πόστο ευθύνης, βρίσκεται σε εξέλιξη από την Πταισματοδίκη Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η προκαταρκτική έρευνα προέκυψε μετά από μηνυτήρια αναφορά συμπολίτισσά μας από την Κοζάνη κατά του εν λόγω προσώπου σε σχέση με τυχόν αδικήματα που αφορούν την ηθική αυτουργία, συναυτουργία & συνέργεια με σκοπό να προσπορίσει οφέλη για τον εαυτό του. Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει το τι ακριβώς αφορά η καταγγελία, ωστόσο σεβόμενη απολύτως την έρευνα δε δημοσιεύει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τίποτε περισσότερο περιμένοντας την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Χύτρα

7 σχόλια

  • Χαίρομαι και σας ζηλεύω ( με την καλή έννοια ) και που δεν σιωπησατε νομικά και που το δημοσιευετε. Εγώ δυστυχώς είχα πράξει μόνο το πρώτο και …. Ελπίζω να μην είναι οι ίδιοι με την δική μου υπόθεση. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να ανταλλάξουμε στοιχεία – αποδείξεις.

  • Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι μόνο αν αρχίσουμε να τους πάμε νομικά και μαζικά τους “αιρετούς” για όλα τα θέματα ίσως ασχοληθούν η συμμαζευτουν λίγο…δεν εχουν καμμιά συνέπεια μέχρι τώρα και για αυτό κάνουν ότι θέλουν…μαζική μήνυση μέχρι και για το χάλι των δρόμων θέλουν..με αποζημίωση για τα αυτοκίνητα των δημοτών που έχουν καταντήσει κουδουνιστρες απ’ τις λακκούβες..

      • Κράτα την ειρωνία σου για αυτούς που ψηφίζεις και για την δική σου υποψηφιότητα.. γιατί δεν πρόκειται να επανεκλεγεις.

  • Μήπως όλοι εμείς που έχουμε στοιχεία να μαζευτούμε και να μιλήσουμε; με τους δικηγόρους μας έστω, για να μπουν όλα στην θέση τους;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.