Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Σταύρο Κεντεποζίδη

4 Μαΐου 2022
10:46

 

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Σταύρο Κεντεποζίδη για την άμεση ανταπόκρισή του στην ανάγκη για  χορηγία 350 μικρογευμάτων στο πλαίσιο της φιλοξενίας της μεγάλης αστυνομικής δύναμης της διοργάνωσης του 18ου Final Four Χάντμπολ του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 29 & 30 Απριλίου 2022.

Η επιτυχία της διοργάνωσης, πέραν της συνδρομής των συνδιοργανωτών, εξασφαλίστηκε και με την υποστήριξη επιχειρηματιών, όπως ο κ. Κεντεποζίδης.

11 σχόλια

      • πραγματι εξασφλισε 200 σαντουιτς σαν προεδρος οργανισμού που εχει 1 εκ. δαπανες και ευχαριστει δημοσιως τον ευεργέτη του λαου.

        στα 1000 σαντουιτς τι εχει, προτομη;

        • Δεν έπρεπε δηλαδή να πει ένα ευχαριστώ για την προσφορά 350 σαντουιτς?
          Όλοι οι κομπλεξικοί επαναστάτες του κ…. μαζεύτηκαν,ξύδι

  • Αρες Μαρες Κουκουναρες. Ο πρόεδρος που πέρασε και δεν ακούμπησε. Είσαι ότι καλύτερο για τον δήμο Μαρα. Ταιριάζεις απόλυτα στο κάδρο διοίκησης.

    • Είσαι το πιο άθλιο άρρωστο ανώνυμο υποκείμενο εσύ
      Έχεις προσωπικό θέμα προφανώς
      Είσαι μέγιστος συκοφάντης και εμπαθής
      Σε ότι έχεις προβλέψει έχεις πέσει έξω,μηδενικό τρολάκι

  • τοσο ανικανοι ειναι δλδ στον ΟΑΠΝ που δεν μπορουσαν να προσφερουν ουτε αυτο???

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ξερουν να δινουν στο αχρηστο ΔΗΠΕΘΕ χιλιαδες κ χιλιαδες ευρω καθε χρονο….

    • Συγχαρητήρια στον Κεντεποζίδη για την χορηγία του.
      Μπράβο στον ΟΑΠΝ για την άμεση ανταπόκριση και την λύση του θέματος.
      Σε μια μέρα μέσα έδωσαν λύση.
      Ικανότατοι είναι,όχι ανίκανοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.