Ευχαριστήρια επιστολή των αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών Δυτικής Μακεδονίας προς το βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Γ. Αμανατίδη

4 Μαΐου 2022
12:23

Ευχαριστήρια επιστολή των αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών Δυτικής Μακεδονίας προς το βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Γ. Αμανατίδη.

11 σχόλια

  • Μας κάνετε πλάκα; Τι δουλειά έχει ένας βουλευτής με μια ιδιωτική απαίτηση. Φτάνει με την κοροϊδία κύριε Αμανατιδη

    • Αυτοί που τον ευχαριστούν σίγουρα κάτι θα ξέρουν!!
      Όσο για εσένα ξύδι…
      Εσένα σε ευχαρίστησαν ποτέ;
      Αυτό κοίτα να διορθώσεις και να βελτιωθείς κορίτσι μου

  • ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΙΒΟ Κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ.

  • τραγικος πολιτικα που βαζει δυο γνωστους να του γραψουν μια επιστολη που το γραφειο του την εστησε. νομιζει πως θα επηρεασει καποιον στο κομμα για να παρει δηθεν στηριξη αλλα προφανως λογαριαζει διχως τον ξενοδοχο………

  • Γιώργο με άφησε ντογκα ένας νοικαρης 500 ευρώ.θα κανονίσεις να τα πάρω;Να το φερω στο γραφείο;

  • είναι 3 οι συνεταιρισμοί και 2 οι πρόεδροι επομένως, είτε κάποιος δεν τον ευχαριστεί ή το ξέχασαν στο κόψε-ράψε ή είναι κάποιος διπλός πρόεδρος.

    Σε κάθε περίπτωση αυτό που καταλαβαίνουμε από την επιστολή είναι ότι μάλλον θα συναντήθηκε με την εταιρεία ο βουλευτής και θα έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση τους προέδρους θα ειπώθηκε κάτι τυπικό και μας εμφανίζεται σαν λευκός καπνός. Τυπικά πολιτικάντικα πράγματα made by very very old εποχές.

  • Ο Αμανατιδης ειναι αυτος που πραγματικα προσπαθει να βοηθησει την περιοχη…
    Ποιος Κατανας κ αλλα ανεκδοτα γραφουνε μερικοι….

  • Μπράβο τα παιδιά στο γραφείο του Αμανατίδη μάθανε να γράφουνε σωστά ευχαριστήρια…

    Ασχοληθείτε λίγο με το να βγάλετε έδρα ξανά και να μην μείνετε άνεργοι και αφήστε τον Κατανα..

    Γατάκια βγάλατε γλώσσα όταν ζητούσατε την στήριξη του με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου και παρακαλουσατε να σας δώσει ψήφο τα ξεχνάτε, αν δεν ήταν αυτός εσείς ούτε με το μακαρόνι δεν βλέπατε βουλευτιλίκι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.