Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18:00

5 Μαΐου 2022
15:24

Έχοντας υπόψη :

  1. Tις διατάξεις του άρθρου 167 του Νόμου 3852/10 “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης όπως ισχύει,
  2. Τις διατάξεις των άρθρων 1,2 και 3 του Νόμου 4682/2020 (ΦΕΚ 76/τ. Α’/3-4-2020) όπως ισχύει.
  3. Tης εγκυκλίου  με  αριθμό 642/2021 (ΑΔΑ: 65ΒΓ46ΜΤΛ6-Ο0Ε)  “Λειτουργία συλλογικών οργάνων των περιφερειών κατά τι διάστημα της εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας σύμφωνα με το άρθρο 167 του ν. 4830/2021” (Α 169) της Δ/νσης Οργάνωσης & Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών
  4. Tης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ). με αριθμό Δ1α/Γ.Π.οικ. 23983/30-4-2022 (ΦΕΚ Β΄ 2137)  “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊου COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας από τη Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 και ώρα 06:00

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 11η Μαΐου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέματα:

1: Ενημέρωση επί της προκαταρκτικής μελέτης περί διαφυγόντων αερίων και δυνατοτήτων αξιοποίησης τους, στην Τ.Κ. Κατάκαλης Δήμου Δεσκάτης Π.Ε. Γρεβενών.

2: Έγκριση Απολογισμού Έτους 2021.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού κ. Μακρυγιάννης Μενέλαος.

3: Eπιλογή μελών Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ), της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  κ. Γεώργιος Κασαπίδης.

4:Έγκριση σκοπιμότητας για την κάλυψη δαπάνης συμμετοχής των τέκνων του προσωπικού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2022.

Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  κ. Γεώργιος Κασαπίδης.

 

5: Γνωμοδότηση για την υπαγωγή της ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης στις διατάξεις του Τρίτου Μέρους του ν. 3982/2011 και μετονομασία αυτής σε Ε.Π. Τύπου Β’, καθώς και επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Εισηγήτρια: η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ. Ευφροσύνη Ντιό.

6: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης (Ανοιχτή Διαδικασία) του έργου: «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Βελβεντού Π.Ε. Κοζάνης.

Εισηγήτρια: η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης κ. Αικατερίνη Δαδαμόγια.

 

7: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης (Ανοιχτή Διαδικασία) του έργου: «Εξοπλισμός Γεώτρησης Δροσερό, Θέση Σλάτεινα Δήμου Εορδαίας» Προϋπολογισμός: 51.000,00€ (με Φ.Π.Α.).

Εισηγήτρια: η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης κ. Αικατερίνη Δαδαμόγια.

8: Aύξηση αριθμού σπουδαστών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ι.) για πρακτική άσκηση στις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης και Έδρας.      

Εισηγήτρια: η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης κ. Αικατερίνη Δαδαμόγια.

9: Έγκριση ετήσιου Προγράμματος Προμηθειών και Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και Π.Δ.Μ (έδρας) , έτους 2022

Εισηγήτρια: η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης κ. Αικατερίνη Δαδαμόγια.

 

10:Έγκριση ετήσιου Προγράμματος Προμηθειών και παροχής Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, έτους 2022.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ.Σωτήριος Βόσδου.

 

 

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου

Ένα σχόλιο

  • Ακόμα αγνοείται η τύχη των 1800 ευρώ στήριξη ρευστότητας covid για το Μάρτιο – Απρίλιο 2020 στις πολύ μικρές πληττόμενες επιχειρήσεις, τα ρέστα δηλαδή από τα 40χίλιαρα που έλαβαν μη πληττόμενοι!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.