Εορδαία: Στα όρια τους οι δενδροκαλλιεργητές των Πύργων

6 Μαΐου 2022
10:18

Σε έντονο ύφος ο Αγροτικός Σύλλογος Βερμίου, μέσω χθεσινοβραδινής του ανακοίνωσης, επαναφέρει το θέμα της μη καταβολής των αποζημιώσεων για τις καταστροφές, που τον Απρίλιο του 2021 λόγω παγετού υπέστησαν οι δενδροκαλλιέργειες, κάνοντας λόγο για κοροϊδία της Πολιτείας, και αποδίδει ευθύνες στους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας και τον Δήμαρχο Εορδαίας.

Αίτημα του Συλλόγου, σαφές χρονοδιάγραμμα πληρωμής και σαφή τρόπο αποζημίωσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από 12 μήνες η κοροϊδία συνεχίζεται. Μετά τον σκανδαλώδη αποκλεισμό της περιοχής του  Βερμίου (Πύργοι, Μεσόβουνο, Κομνηνά, Ανατολικό, Πεντάβρυσος) από τον κανονισμό του ΕΛ.ΓΑ., για τον οποίο έχουμε κινηθεί νομικά κατά της υπηρεσίας, αντιμετωπίζουμε την κοροϊδία της Πολιτείας. Διαβεβαιώσεις πολλές αποτέλεσμα κανένα. Ευθύνες όλοι τους. Βουλευτές, Περιφερειάρχης, Δήμαρχος. Ζητάμε σαφές χρονοδιάγραμμα πληρωμής και επίσης σαφή τρόπο αποζημίωσης. Η Υπομονή μας εξαντλήθηκε. Περιμένουμε άμεσα την απάντηση σας. Ειδάλλως θα προβούμε σε δυναμικές ενέργειες και κινητοποιήσεις».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Οι βουλευτές της Ν.Δ μας είπαν ,ότι οι αποζημιώσεις θα δοθούν και μάλιστα γρήγορα!!
    Καταλάβαμε…πάλι ψέματα είπαν στους αγρότες!!
    Κρίμα,ντροπή,κρίμα!!
    Τόση κοροϊδία;
    Ζήτω η πολιτική αξιοπιστία!!!!!

  • εάν δώσουν θα δώσουν λεγεται το 30-40% από τις αρχικές τιμές που ανακοίνωσε το υπουργείο πέρυσι…δηλ για τις ίδιες καλλιέργειες και ζημιές διαφορετικός τρόπος πληρωμής …οι βουλευτές απλά πήραν την είδηση και την αναπαράγουν χωρίς να γνωρίζουν αυτή την παράμετρο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.