kozan.gr: Koζάνη: Η εταιρεία, Scoot IKE, χάρισε στην Έλενα, ένα ηλεκτρικό πατίνι, ώστε να μη χρειάζεται, καθημερινά, να περπατά 7χλμ., για να πηγαίνει να ταΐζει τα σκυλάκια της

7 Μαΐου 2022
07:44
Η εταιρεία, Scoot IKE, χάρισε στην Έλενα, ένα ηλεκτρικό πατίνι, ώστε να μη χρειάζεται, καθημερινά, να περπατά 7χλμ., για να πηγαίνει στο κτήμα να ταΐζει τα σκυλάκια της . Όπως γράφει η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook: “Η αίσθηση της χαράς, απουσιάζει εδώ και καιρό από την ζωή μου! Παλεύω σκληρά, πολυ σκληρα για μένα και για 40 γουνινους αγγέλους! Χτυπησα πολλές πορτες, όλες κλειστές..! Για να φτάσω στο κτήμα να τα φροντίσωπαίρνω λεωφορείο 2 φορές την ημέρα και περπατουσα 7 χλμ, δεν άντεχα άλλο… Εξαντλήθηκα 3,5 μήνες τώρα! Μια μέρα, σκέφτηκα να απευθυνθώ και στην εταιρεία #Scoot που πρόσφατα δραστηριοποιείται και στην Κοζάνη, δεν περίμενα φυσικά τίποτα, είχα συνηθίσει στην απόρριψη, τους ρωτουσα λοιπόν, αν μπορώ να νοικιάσω ένα πατινι τους και ποσο θα κόστιζε! Εκείνοι ξέρετε τί έκαναν, ξέρετε; ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΤΙΝΙ! Μάλιστα μου το ΧΑΡΙΣΑΝ! Πριν λίγο μου το παρέδωσαν!!!!!!!!!!! Έτσι θα πηγαίνω ( για όσο ακόμα, μου το επιτρέψουν οι συγκυρίες) στα σκυλάκια μου πιο ξεκουραστα!!!!!Δεν πιστευα στην τόσο άμεση και γενναιόδωρη κίνησή τους, να βοηθήσουν μια άγνωστη τους γυναίκα και 40 ψυχές!!!!!!!!!!!!!Εκεί που κάποιοι αδιαφορουν, κάποιοι άλλοι επιλέγουν να βοηθουν!!!!!!Σας είμαι βαθύτατα ευγνώμων αγαπητοί κυριοι της #Scoot, ευχομαι αυτό το τεράστιο καλό, να σας το ανταποδώσει η ζωή!!!!!! Χίλια ευχαριστώ”.

10 σχόλια

  • Να συμμορφωθουνε πρωτα οι σκυλοφιλοι που αφηνουν τα ζωα τους να αφοδευουν οπουδηποτε κ μετα ζητατε βοηθεια αποτους πολιτες τηςΚοζανης, οιφιλοζωικοι συλλογοι καποτε μονο καταρεςδεν εριχναν στον κοσμο…
    ΥΓ…λιγο πολύ, γνωριζομαστε στην Κοζανη…

    • Το σχόλιό σας άκυρο στην παρούσα ανάρτηση.. Το έργο της Κυρίας είναι αξιοσέβαστο, παρέχεται με ιδίους πόρους και προσωπικής της προσφοράς, σε δικό της χώρο.

    • Μιζέρια μιζέρια μιζέρια μόνο αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει το σχόλιο σας.Η κοπέλα φροντίζει ζώα σε δικό της χώρο,με δικά της έξοδα και τα έχει στειρωμένα και εμβολιασμενα και στην τελική αν σας ζητήσει βοήθεια μην της την δώσετε δεν σας υποχρεώνει κανείς!Αντί να κοιτάτε που άλλοι παίρνουν τα λεφτά και άλλοι καταλήγουν να τα φροντίζουν τα αδεσποτα βγάζετε κακία.Μπραβο πάντως στους ανθρώπους που βοήθησαν και βοηθάνε σε τέτοιες καταστάσεις και αναγνωρίζουν το έργο των εθελοντών

  • Μπράβο στην κοπέλα που κάνει το έργο του Θεού πραγματικά και όχι μόνο στα λόγια και φροντίζει τα σκυλάκια . Και στην εταιρεία που την βοήθησε

  • Πρόταση :
    αν μετρηθούν τα αδέσποτα της πόλης μας και διαιρεθουν δια του αριθμού των μελών του δημοτικού συμβουλίου θα βρεθεί πόσα πρέπει να μοιραστούν στην αυλή του καθενός από αυτούς τους αδιάφορους.
    Απλή αριθμητική.

  • Καρμίρηδες, έπρεπε να χαρίσουν 40 πατίνια να πηγαινοέρχονται τα σκυλιά και να είναι πραγματικά ξεκούραστο.

  • Όσοι αγαπάνε τα σκυλάκια να καθαρίζουν και τις κουράδες που έχουν γεμίσει τα πεζοδρόμια για να περπατάει κανένας άνθρωπος γιατί όλοι περπατάνε στον δρομο.

  • Συγχαρητήρια και στην κοπέλα για αυτό που κάνει, και στην εταιρεία που έδειξε τέτοιο πρόσωπο με αυτήν την κίνηση.

    Εσεις οι λίγοι που ρίχνετε χολή στα comments, νταξει σας έχουμε μάθει πια, κρατήστε το δηλητήριο για τον εαυτό σας, δε θα πάρουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.