Kozan.gr: Εκλογές ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Ανεπίσημα αποτελέσματα σε Σιάτιστα και Νεάπολη – Οι δύο πρώτοι

8 Μαΐου 2022
22:57

Εκλογικό κέντρο Νεάπολης:

Ψήφισαν 137

1ος: Νασιόπουλος Γρηγόριος  108

2η: Κολιου Αναστασία  79

Εκλογικό κέντρο Σιάτιστας:

Ψήφισαν 207

1ος: Γιαννακόπουλος Στέφανος 93

2η:Κολιου Αναστασία  73

9 σχόλια

  • Όλοι αυτοί εάν άφηναν και από ένα 50ευρω θα έκαναν μια καλή αρχή ώστε μαζί με τον πράσινο ήλιο θα επέστρεφε ο Ανδρουλάκης και μερικά από τα 300 κάτι εκατομμύρια που χρωστάει στο κράτος.

    • Nα γυρίσει πίσω η ΝΔ τα δικά της χρωστούμενα, να δώσει πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ τα 80 δις που μας χρέωσε με το αχρείαστο μνημόνιο και μετά το συζητάμε

      • Δεν συζηταμε τιποτα…
        η καταστροφη Πασοκακι απο σενα ξεκινησε με τα τερτιπια του ΓΑΠ και του Βενιζελου για να μην πω απο την εποχη του Σημιτη ακομα. Σε αυτο το μηχανισμο μαζι με το μπλε συνεταιρακι ησασταν μαζι ολα αυτα τα χρονια και τρωγατε με χρυσες κουταλες παρειτσα. Οσον αφορα τον Συριζα…ακομα και να δεχτουμε οτι χρωσταει σιγουρα χρωσταει παρα παρα πολυ λιγοτερα και σιγουρα ηταν και ειναι το μοναδικο κομμα που εβλαψε την χωρα λιγοτερο απο οτι εσεις και τα μπλε νουμερα.

        • Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε πίσω την χώρα πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις. Με την επιδοματική του πολιτική αδρανποποίησε τις ελάχιστες αναπτυξιακές δυνάμεις που είχαμε. Με τις διαμαρτυρίες, τα φασκελώματα και τις απειλές, πουλώντας την ελπίδα που δεν ήρθε ΠΟΤΕ διέλυσε και το ελάχιστο πολιτικοποιημένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Και όλα αυτά απλά για να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ !!! Για την ληστρική επίθεση στο κράτος και την διάλυση της όποιας μεσαία τάξης. Μεγάλη η κουβέντα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Σίγουρα όμως δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας.

        • κλειστε καμια τραπεζα και χρεωστε παλι καμια 100ρια δις την οικονομια συριζοκαμπιες και ελατε να μιλησετε για κλεφτες και λαμογια….
          Παρεπιπτοντως πες μας λιγο για τον Παπαγγελοπουλο που παει ειδικο δικαστηριο…..

      • Μην κατακρίνεις τους αυρια ους συνεταιρους στην κυβέρνηση. Όλοι κλέψανε, ολοι μαζί κατέστρεψαν και χρέωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και αντί να τους στείλουμε στον αγύριστο τρέχουμε να τους δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία να γκρεμίσουν ότι έμεινε 7:46.

    • εσυ ως μεσος Ελληνας προτου δειξεις την καμπουρα του διπλα, κοιτα να μην φοροδιαφευγεις ουτε να φοροαποφευγεις και ασε τι κανουν οι αλλοι!
      κοιτα πρωτα ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ καμπουρα λοιπον!

  • Το πανι που το πηρε ο αερας,το χρηματιστηριο,την μη αναγραφη του θρησκευματος στις ταυτοτητες…

  • ΤΙ ΚΙΝΑΛ…ΤΙ ΠΑΣΟΚ…ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8%…ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ…ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ…ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Και επιτελους μετα απο τοσα χρονια μνημονιων…δεν πρεπει να αποδοθουν ΕΥΘΗΝΕΣ?????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.