Καταγγελία αναγνώστριας στο kozan.gr: Δεκάδες, μεγαλόσωμα, αδέσποτα στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στην Κοζάνη

9 Μαΐου 2022
10:54

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να καταγγείλω την παρουσία δεκάδων αδέσποτων – μεγαλόσωμων σκυλιών στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης προκαλώντας φόβο και κίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής. Παρακαλούμε να επιμεληθεί η αρμόδια αρχή για την απομάκρυνσή αυτών. Μ.Α.

39 σχόλια

  • Δυστυχώς όσες καταγγελίες και να γίνουν, δε λύνεται το πρόβλημα. Αφενός η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, αφετέρου η νομοθεσία που προστατεύει τα σκυλιά σε υπέρτατο βαθμό… Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

    • Ευτυχώς τα προστατεύει… γιατί όσοι πειράζουν τα ζώα δεν θα αργήσουν να εγκληματήσουν και κατά ανθρώπων. Αλλά που να τα ξέρετε αυτά στην Κοζάνη το χωριό, που ζει στα 1950…μην πούμε και παραπίσω!!!

      • Ο σύγχρονος πολιτισμός του 2022 σε όλα τα σοβαρά κράτη δεν επιτρέπει τα αδέσποτα και έχουν βρει τρόπο αντιμετώπισης. Φυσικά εκεί και οι ιδιοκτήτες σκύλων κάνουν τα αυτονόητα, μαζεύουν τα αδέσποτα από τους δρόμους και τα βοηθάνε σε δομές, τα στειρώνουν και πολλά άλλα. Εδώ ούτε στειρωμένα τα κατοικίδια δεν έχουμε.

        • Το 2022 σε αυτό που θεωρείς σύγχρονο πολιτισμό , δεν υπάρχουν αδέσποτα. Άρα καταλαβαίνεις που ζεις. Σε τριτοκοικη χώρα και λίγα λέω.

        • δε χρειάζεται να είσαι πρωτευουσιάνος για να θες να ζεις σε πολιτισμένο περιβάλλον… κι όπως βλέπω μόνο ινδιάνος δεν είσαι, γιατί τουλάχιστον αυτοί είχαν τον δικό τους!!!

      • Σταματήστε αυτή τη στερεότυπη απάντηση, διότι υπάρχει κι αντεπιχειρημα,. Όσοι είναι εμμονικα κολλημένοι με τα σκυλιά, δε θέλουν τους ανθρώπους. Η έχουν σκυλιά για να διώχνουν τους ανθρώπους, η εκπαιδευουν ρατσες σκυλιων για μαγκιά, η για να πουλήσουν στυλ, η για να καλύψουν κενά απ τους ανθρώπους που διώχνουν με τη συμπεριφορά τους. Το μάθαμε τώρα, όποιος κάνει κακό σε ζώο θα κάνει και σε άνθρωπο. Όχι θα κάτσουμε να μας ορμηξουν τα σκυλιά και δε θα τα διώξουμε. Θα στρωσουμε χαλί Όσκαρ. Συνέλθετε επιτέλους, τα σκυλιά είναι ζώα σαρκοφαγα, δεν είναι αρνιά η κουνέλια σαν αυτά που εσείς οι τεμεκ φιλόζωοι χλαπακιαζετε. Μην τα εξανθρωπιζετε με το ζόρι, μην αρνείστε τη φύση τους.

        • Το αδέσποτο ειδικά το βρίσκει καθημερινά το κρέας για να είναι σαρκοφάγο… και εσύ τώρα θες και σοβαρή ανταπάντηση! Εσείς συνέλθετε… ο βίαιος άνθρωπος είναι απέναντι σε όλους και όλα βίαιος! Εσείς συνέλθετε…ο κόσμος προχωράει κι εσείς ακόμα ζείτε εκτός πραγματικότητας.Το εμμονικά κολλημένοι έρχεται γιατί το ζώο ποτέ δε θα σου φερθεί όπως ο άνθρωπος. Μα ποτέ όμως!

      • Ενώ τα δικά σου τα μυαλά πολύ μπροστά.παρτα σπίτι σου.κ γίνεται κ λίγο φιλάνθρωποι κ μην είστε μόνο φιλόζωοι…Κ αυτές τις βλακείες που λέτε όποιος πειράζει σκυλιά κάνει κακό κ σε ανθρώπους κατά μέρος σας να τις κρατάτε.μεχρι να δαγκώνουν κανέναν..Κ αν τα κάνεις κ τπτ μετά βρίσκεις κ τον μπελά σου…παραπάνω αξία τα σκυλιά από εμάς.. Έχει παραγίνει το κακό με τα σκυλιά…

    • Εντολές να δίνεις στον πατέρα σου μάθατε όλοι οι χαβούζες άεργοι που να τους πέσει κάτω κάτι δε σκύβουν να το πάρουν να δίνουν εντολές. Αυτά θα τα ταιζουμε και θα τα αγαπάμε περισσότερο από κάτι ανθρώπους σαν εσάς

      • Μάθε να αγαπάς τους ανθρώπους γιατί με τέτοια συμπεριφορά είσαι επικίνδυνος ακόμα και για τα σκυλιά που υποτίθεται πως αγαπάς.

      • Σπίτι σου να τα αγαπάς και να τα μαντρώνεις οχι ελεύθερα στους δρόμους να ορμάνε σε όποιον βλέπουν….

  • Στην παναγία φανερωμένη και γενικά στα πλατάνια οι οδηγοί πάνε ανάποδα σε όλους τους μονόδρομους,δε σέβονται τα σήματα οδικής κυκλοφορίας,οι μεθυσμένοι περνάνε από τους παραπλίσιους δρόμους και κάποιοι θέτουν θέματα ασφάλειας από ζώα όταν άνθρωποι δε σέβονται ανθρώπους…λύστε αυτά πρώτα,γιατί ορισμένοι δημιουργούν ατυχήματα και την κοπανάνε…συν ότι τρέχουν εντός ιστού πόλης!!!

    • Προτείνεις δηλαδή να λύσουμε το προβλήμα που απασχολεί εσένα και όχι αυτό που αναφέρεται εδώ γιατί απλά δεν σου αρέσει αυτό που λέει ο συντάκτης. Ωραία λογική αλλά σίγουρα εκτός θέματος. Μπορείς να κάνεις ένα δικό σου σχόλιο με το προβλήμα σου και θα σε ακούσουμε.

      • δε το λέω να το ακούσεις εσύ.Το έγραψα γιατί προέχουν άλλα σημαντικότερα μεταξύ άλλων. Δε διαφώνησα στο ότι αποτελεί πρόβλημα που χρίζει επίλυσης. Εσύ σχολιάζεις σε αυτό που έγραψα.

    • Οι παραβατικοι δεν ειναι μονιμοι κατοικοι στα Πλατανια, αλλα απο καθε γωνια του νομου οι οποιοι επειδη ειναι παραβατες και για να μην ελεγχθουν απο τυχον μπλοκο της ΕΛΑΣ στον κομβο του Κροκου και της Λαρισας προτιμουν τα στενα του ΟΣΕ και των Πλατανιων ωστε να ξεφυγουν απο τυχον ελεγχο της αστυνομιας.Αυτος ειναι ο λογος που παραβιαζουν τα σηματα οδικης κυκλοφοριας.Βγαινουν στην γκρεμισμενη γεφυρα του ΟΣΕ στο δρομο για Σερβια.Μηπως ειμαι καρφι επειδη λεω την αληθεια;

      • Οι περισσότεροι είναι και το κάνουν σε καθημερινή βάση…και παραβάτες και το συνεχίζουν και τους βλέπουμε κιόλας!!!

  • Σεβασμός στα ζώα αλλά σεβασμός και στους ανθρώπους που δεν έχουν σκύλους συντροφιάς, δεν φταίνε σε τίποτα αυτοί που δεν ζουν παρέα με ένα σκύλο να φοβούνται γιατί αφήνεις τον τεράστιο σκύλο σου ελεύθερο χωρίς λουρί να κόβει βόλτες μέσα στον κόσμο, δεν φταίνε σε τίποτα να μαζεύουν ακαθαρσίες από τα παρτέρια οικοδομών γιατί έφυγες χωρίς να τα μαζέψεις, δεν φταίνε σε τίποτα να γεμίζει ο τόπος αδέσποτα επειδή δεν στειρώθηκε το σκυλί σου. Σεβασμός από όλους λοιπών.

  • Είναι τόσο δύσκολη υπόθεση να μαζευτούν τα αδεσποτα;;;;ηρεμα ρωτω!δεν ειπε κανεις να τα θανατωσουν!Να μαζευτούν κάπου κ να μην περιφέρονται Γιατί γίνονται επικίνδυνα.1 μήνα στην τηλεόραση παίζει το γατί το λενε Κ το ξαναλενε. Τα πακιστανα που βιαζουν;;;;;Αλλά εκεί τους προστατεύει ο κουληςςς. Για το γατί όμως ανατολικο ζήτημα το κάνανε. Αντε να σοβαρευτουν οι αρμόδιοι κ να προσεχουν τους πολιτες κ ειδικά τη χώρα μας Γιατί δε μας βλέπω καλα.

  • Επίσης να λείπει αυτό το παραμυθάκι του “όποιος βλάψει τα ζωα βλάπτει και τους ανθρώπους!
    Απλώς κάποιοι πραγματικά, κλινικά ψυχοπαθείς, μπορεί να βλάψουν κα τους δύο.
    Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος κυνηγήσει ένα σκυλί ή γατί που τον ενοχλεί ή τον απειλεί θα κυνηγάει και ανθρώπους (εκτός αν αυτοί βαζουν τα σκυλιά και τα γατιά να μας ενοχλήσουν!)

  • Η ύπαρξη αδέσποτων ζώων είναι και επικίνδυνη και ενάντια στους νόμους που έχει θεσπίσει η ίδια η Πολιτεία.Ειναι τόσο απλό. Δεν έχει να κάνει με την αγάπη μας προς τα ζώα.Κι εγώ είχα ένα λυκόσκυλο παλιότερα και το θυμάμαι με αγάπη για την αφοσίωση του . Μη φανατίζεστε και χαλάτε τις καρδιές σας εκτοξεύοντας οι μεν στους δε κατηγορίες. Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Τα υπόλοιπα είναι άνευ ουσίας.

  • Όλοι οι πρώην κτηνοτρόφοι του 1940 έγιναν τώρα μαντάμες και κύριοι με σκυλους πόλεως, μπέρδεψαν τα μαντρόσκυλα και τα πιτ-μπουλ με τα κανίς, έκαναν όλες τις πόλεις της Ελλάδας στρούγκα και φωνάζουν και ευρωπαϊκά συνθήματα. Διαβάστε λίγο στις χώρες που λατρεύετε πόσο εύκολα τα θανατώνουν αν δεν βρουν ανάδοχο σε 30-60 μέρες και ξαναρθείτε για κουβέντα. Αυτό που βλέπουμε εδώ μόνο Ρουμανία-Μολδαβία.

  • ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΤΟ-ΦΙΛΟΖΩΟΙ ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…. ΑΝΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.