kozan.gr:Τι θα γίνει τελικά με τις αποζημιώσεις των αγροτών της περιοχής που επλήγησαν οι καλλιέργειες τους σε προανθικό στάδιο το 2021;  – Ο Γ. Αμανατίδης απαντά στις τρεις γυναίκες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωσή τους: “Δεν είναι σωστό αυτό που λένε. Μέχρι τέλη Μαΐου εκτιμώ θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις. Πέρασε ένας χρόνος αλλά να συγκρίνουμε και τις ζημιές του 2017 που οι αγρότες πληρώθηκαν μετά από τέσσερα χρόνια το 2021. Επίσης αυτό που υποστηρίζουν στην ερώτησή τους ότι η αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ (δηλ. η κάλυψη και του προανθικού σταδίου) είχε δρομολογηθεί επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αληθές. Με την ανακοίνωσή τους αυτό που ουσιαστικά έκαναν είναι ότι βρήκαν μια ευκαιρία να δηλώσουν την παρουσία τους” (Ηχητικό)

9 Μαΐου 2022
15:24

Τι θα γίνει τελικά με τις αποζημιώσεις των αγροτών της περιοχής που επλήγησαν οι καλλιέργειες τους σε προανθικό στάδιο το 2021;  Ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Αμανατίδης απαντά, μέσω του kozan.gr, στις τρεις γυναίκες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωσή τους: “Δεν είναι σωστό αυτό που λένε. Μέχρι τέλη Μαΐου εκτιμώ θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις. Πέρασε ένας χρόνος αλλά να συγκρίνουμε και τις ζημιές του 2017 που οι αγρότες πληρώθηκαν μετά από τέσσερα χρόνια το 2021. Επίσης αυτό που υποστηρίζουν στην ερώτησή τους ότι η αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ (δηλ. η κάλυψη και του προανθικού σταδίου) είχε δρομολογηθεί επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αληθές. Με την ανακοίνωσή τους αυτό που ουσιαστικά έκαναν είναι ότι βρήκαν μια ευκαιρία να δηλώσουν την παρουσία τους”.

7 σχόλια

  • Οι βουλευτές του ΣΎΡΙΖΑ αυτό που είχαν καταφέρει ήταν 100% προκαταβολή φόρου στους αγρότες. Ας μην ξεχνούν πως το μεγαλύτερο αγροτικό συλλαλητήριο έγινε επί δικής τους κυβέρνησης για το συγκεκριμένο θέμα. Μια χαρά όμως το υπερψηφισαν στη βουλή. 100% προκαταβολή φόρου εισοδήματος σε κάποιον που δε γνωρίζει αν θα έχει εισόδημα. Ριζοσπαστικό μέτρο.

  • Αμανατίδη…ξύπνησες λεβέντη μου τωρα που πλησιαζουν εκλογες?
    τολμας να λες για τις βουλευτριες του Συριζα οτι βρηκαν ευκαιρια να δηλωσουν την παρουσια τους ? Οταν εσεις 3 χρονια ειστε ανυπαρκτοι παντελως. Σελφι και δελτια τυπου ξερετε να βγαζετε μονο.
    Τι να μας πεις ρε Γιωργακη τωρα…!!!

    • αμα δεν ειχε ασχοληθει ακομη θα περιμεναμε ευτυχος ειναι και ο αμανατιδης και το ετρεξε και μας πληροφορουσε διαρκως για το τι γεινοταν λιγο ακομη και λογικα θα πληροθουμαι

  • Ποιος έχασε τη ντροπή, να τη βρει ο Αμανατιδης; Ναι, πέρασε ένας χρόνος, αλλά κι οι Αμερικάνοι σκότωναν τους Ινδιάνους. Λεφτά για τον Κοπελούζο και το Μυτιληναίο υπάρχουν, για τους αγρότες όχι! Φύγετε, τώρα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.