kozan.gr: Aυτοί εκλέγονται στη νέα 13μελη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κοζάνης

9 Μαΐου 2022
14:31

Η απερχόμενη Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης σας ανακοινώνει ότι μετά την εκλογική διαδικασία της 8ης Μαΐου 2022 η σύνθεση της νέας Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι, με αλφαβητική σειρά, η ακόλουθη:

  1. Αποστολίδης Παντελής,

  2. Αρσενίδης Ηλίας,

  3. Θεοδωρίδης Θεόδωρος,

  4. Κολιού Αναστασία,

  5. Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος,

  6. Μητικάνη Βενετία (εκλέγεται λόγω ποσόστωσης εκπροσώπησης φύλου),

  7. Σεραφείμ Ιωάννης,

  8. Ταχτσίδης Θεόδωρος,

  9. Τριανταφυλλίδης Μάρκος,

  10. Τσότσιου Δήμητρα (εκλέγεται λόγω ποσόστωσης εκπροσώπησης φύλου),

  11. Χατζηπαυλίδης Γεώργιος,

  12. Χατζόγλου Νικόλαος, και

  13. Χιώτη Παρθένα.

Η νέα επιτροπή θα συγκροτηθεί στη συνέχεια σε σώμα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το καταστατικό.

Θα ακολουθήσουν περισσότερες ανακοινώσεις για τις εκπροσώπους στο συνέδριο ανά Δήμο καθώς και οι συνθέσεις των νέων Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων.

Γραφείο Τύπου

Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης

36 σχόλια

  • Συγχαρητήρια για την ανανέωση των προσώπων
    Να φανταστώ πως ο Αποστολίδης Παντελής είναι ο εγγονός του γνωστού συνδικαλιστή Αποστολίδη!!!

    • Δηλαδή στους 13 που έχουν εκλεγεί, βρήκες έναν και το κοπανάς; Δεν βλέπεις οτι υπάρχουν ηλικίες 18,21, 25, 27, 32 και είναι η πλειοψηφία;
      Ήμαρτον δλδ

      Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δουλειά

    • Αν έχει όρεξη το παιδί να δουλέψει εσένα τι σε νοιάζει τίνος παιδί είναι; Κομπλεξικός είσαι;

    • Ο Αποστολίδης Παντελής είναι ηλιακά μικρός για να έχει εγγονό που κατέχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Αντιπαρέρχομαι όμως το κακεντρεχές σχόλιο και τονίζω πως αν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είχαν την τιμιότητα του κ.Αποστολίδη το κόμμα θα ήταν στο 60%.

    • Ο κ.Αποστολίδης δεν βρίσκεται σε ηλικία ώστε να έχει έγγονο που να κατέχει τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Αν όλα τα στελέχη του κόμματος είχαν την τιμιότητα του συγκεκριμένου, τότε το ΠΑΣΟΚ θα ήταν σταθερά στο 50%.

      • Δεν αμφισβητώ την τιμιότητα του Παντελή, αλλά δε θα έλεγα ότι είναι οξυδερκής, ούτε ιδιαίτερα κοινωνικός, μάλλον αλαζόνας, όπως εξάλλου όλοι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ και βερμπαλιστής από τους λίγους.

        Πολιτικά χαρακτηριστικά που δε μου επέτρεψαν ποτέ να τον ψηφίσω, ούτε να τον αντέξω σε κοινή παρέα πάνω από 5 λεπτά.

        • Εγώ , δυστυχώς για εσάς, δεν επιλέγω ποιον θα ψηφίσω βάζοντας στο καλάθι τα εν λόγω χαρακτηριστικά πάρα μόνο την τιμιότητα. Έχω πάψει να ψηφίζω με τα ίδια κριτήρια που ψήφιζα στο δεκαπενταμελές.

  • Καλή αρχή. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα και το ήθος τους. Νέα καθήκοντα νέοι αγώνες να ανεβεί η σοσιαλδημοκρατία και να ρίξουμε τη δεξιά και τους λαϊκιστές

  • Συγχαρητήρια σε όσους έχουν εκλεγεί. Θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Ταχτσίδη Θεόδωρο για τον έντιμο και ιδιαίτερα διακριτικό αγώνα.

  • Συγχαρητήρια παιδιά και τώρα να δώσετε το καλό παράδειγμα σε όλους,να πληρώσετε τα χρέη σας και να δείξετε στον πολίτη ότι έχετε αλλάξει και έχετε σκοπό να επανορθώσετε.
    Υποθέτω δεν θέλετε ο κόσμος να σας εξισώνει με άλλους μπαταχτσήδες.

    • Πόσο πικρόχολος μπορείς να είσαι! Μάλλον σε τσούζει η μεγάλη συμμετοχή στην διαδικασία,και η εκλογή πολλών νέων ανθρώπων στην ΝΕ.
      Κάτσε με τον πρόεδρο του δεκαπενταμελούς και άσε μην ασχολείσαι με τα νέα παιδιά που εξελέγησαν.Καλη επιτυχία σε όλους!

      • Τι να τον τσούξει βρε δύσμοιρε?? Θέλουμε να επιστρέψετε τα χρωστούμενα.. Μετά βλέπουμε

          • Σε όλους μας τα χρωστάει. Εκτός και αν αυτοί που σας τα δανεισαν έβαλαν χέρι στις δικές τους προσωπικές τραπεζικές καταθέσεις.

        • Εσεις οι συριζαιοι που συνεχεια μιλατε για τα χρεη,ρωτηστε τον ραγκουση και την ξενογιαννακοπουλου που ηταν γραμματεις του πασοκ και τωρα τους εχετε συντροφους στον τσιριζα!!! Ειστε για πολλα γελια!!!

          • Μιλησε και ο νουδουλης που ειναι για τρελα γελια που εχει στις ταξεις του την μιση ακροδεξια του Καρατζαφερη και τολμαει να μιλαει για αλλους αχαχαχαχα το συνονθυλευμα σας κατεστρεψε την Ελλαδιτσα χειροτερα απο οτι το Πασοκ καλυτερα σωπαινε.

        • Ακόμη ένας τσάμπα μάγκας που ενώ παρκάρει το κάρο του πάνω στο πεζοδρόμιο, μετά απαιτεί από τους βο(υ)λευτές να του σβήσουν την κλήση…

    • Ο κόσμος ας κοιτάξει την καμπούρα του που μας έχει φορτώσει 10 χρόνια ΝΔ και Τσιπρέικο και μετά να έχει απαιτήσεις… Σε 4 χρόνια θα τελειώναμε και μας κατσικώθηκαν άλλα 6… οπότε λοιπόν λίγη φειδώ σε απαιτήσεις!!!

      • Το ΠΑΣΟΚ και η Νδ,αν θέλετε να πάψει η καραμέλα ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ.
        Αλλάξατε όνομα και νομίζατε ξεχάσαμε; Χρωστάτε.

    • Κοίτα εσύ να πληρώσεις τα δικά σου χρέη πρώτα φοροκλέφτη και μετά να ασχολείσαι με τους άλλους.

  • Συγχαρητήρια στη ΝΕ ΚΟΖΆΝΗΣ του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Έχει να ασχοληθεί με αρκετά θέματα, το καλό είναι ότι έχουν όρεξη και πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά εκπροσωποντας το κόμμα. Έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετούς πονοκεφάλους ένας εξ αυτών είναι ο δήμαρχος Κοζάνης και να τοποθετηθούν άμεσα απέναντι στα καμώματα του.

  • Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους!Καλη αρχή παιδια!Το ΠΑΣΟΚ είναι εδωωωωωω.Τον ηλιο θα τον σηκώσουμε κ παλι ψηλαααααα

  • Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους, εκλεγμένους και μη, και ιδιαίτερα στον Ταχτσίδη Θεόδωρο,νεοεκλεγέντα, για το σοβαρό και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν. Εύχομαι τα νέα μέλη να υπηρετήσουν με υπευθυνότητα την παράταξη οδηγώντας την μπροστά.

  • Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους, εκλεγμένους και μη και ιδιαίτερα στον Ταχτσίδη Θεόδωρο,νεοεκλεγέντα, για το σοβαρό και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν. Εύχομαι τα νέα μέλη να υπηρετήσουν με υπευθυνότητα την παράταξη οδηγώντας την μπροστά. Καλή συνέχεια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.