kozan.gr: “Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι” για την ουσιαστική συντήρηση της Υψηλής της Γέφυρας των Σερβίων – Όταν ολοκληρωθούν οι μελέτες θα πρέπει να βρεθούν και τα χρήματα για την υλοποίηση του έργου – Το φετινό καλοκαίρι έχει προγραμματιστεί να γίνει κάποια συντήρηση στο κατάστρωμα …και μέχρι εκεί – “Η Γέφυρα αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύει”, επανέλαβε ακόμη μια φορά ο Διευθυντής της Τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, Κ. Αναγνώστου – Όλη η συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση της Ο.Ε. κι η αντιπαράθεση μεταξύ Μ. Μακρυγιάννη & Η. Κάτανα στο θέμα των ευθυνών (Βίντεο)

10 Μαΐου 2022
13:17

 

“Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι” για την ουσιαστική συντήρηση της Υψηλής της Γέφυρας των Σερβίων. Όταν ολοκληρωθούν οι μελέτες θα πρέπει να βρεθούν και τα χρήματα για την υλοποίηση του έργου. Το φετινό καλοκαίρι έχει προγραμματιστεί να γίνει κάποια συντήρηση στο κατάστρωμα …και μέχρι εκεί. “Η Γέφυρα αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύει”, επανέλαβε ακόμη μια φορά ο Διευθυντής της Τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, Κ. Αναγνώστου. Όλη η συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση της Ο.Ε. κι η αντιπαράθεση μεταξύ Μ. Μακρυγιάννη & Η. Κάτανα στο θέμα των ευθυνών.

 

4 σχόλια

  • ΜΕ ΧΑΡΗ ΚΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ….ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΓΕΦΥΡΑ

  • Ετσι οπως τα λεει ο Κος Αναγνωστου ειναι τα πραγματα….οι διαδικασιες δημοπρατησης της μελετης (διεθνης διαγωνισμος λογω υψους προυπολογισμου 2.000.000εκ) και εν συνεχεια δημοπρατησης του εργου (κατα πασα πιθανοτητα επισης διεθνης διοτι οι επεμβασεις θα ειναι μαλλον της ταξης ανω των 5.225.000) σημαινει ενα χρονικο διαστημα τουλαχιστων τριων ετων και για τις δυο δημοπρατησειε μεχρι νσ εγκατασταθει αναδοχος….και αυτο ειναι το αισιοδοξο σεναριο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.