kozan.gr: Νεάπολη Βοΐου: Πανικοβλήθηκαν βλέποντας την αρκούδα απέναντι τους σε απόσταση λίγων μέτρων (Βίντεο)

10 Μαΐου 2022
16:42

Πανικόβλητοι κάτοικοι στον ποντιακό συνοικισμό της Νεάπολης του Δήμου Βοΐου αντικρίζοντας γύρω στις 9 το πρωί, σήμερα Τρίτη 10/5, μια τεράστια αρκούδα να κινείται στο δρόμο έξω από τα σπίτια τους. Μάλιστα λίγο πριν παιδιά έπαιζαν έξω από τις αυλές των σπιτιών. Το βίντεο που εξασφάλισε το kozan.gr είναι χαρακτηριστικό

3 σχόλια

  • Βάλτε κι άλλες ανεμογεννήτριες! Κάψετε κι άλλο δάσος! Μετά θα είμαστε μια καλή παρέα με τις αρκούδες και λύκους όλοι μαζί μκροί τρανοί στου καφενείο….

      • Δεν σας φταίνε οι ανεμογεννήτριες, Δεητζήδες, αλλά η “οικολογική” σας τρέλλα, που γέμισε τον τόπο άγρια ζώα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.