Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση προϋπολογισμού 5.110.000,00€ (με ΦΠΑ) για το έργο «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Βοΐου Π.Ε. Κοζάνης»

10 Μαΐου 2022
21:13
Την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Βοΐου Π.Ε. Κοζάνης» προϋπολογισμού 5.110.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπιδης Γεώργιος και ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, την Τρίτη 10 Μαίου 2022.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, κατά 85% από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και κατά 15% από τον Δήμο Βοίου .Αντικείμενο του έργου είναι η ασφαλτόστρωση και χαλικόστρωση 122 οδών εντός των ορίων του Δήμου. Η διάρκεια του έργου είναι δώδεκα μήνες και με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η πρόσβαση σε 216 επιχειρήσεις του Δήμου μας!!

Ένα σχόλιο

  • Από υπογραφές άλλο τίποτα,ας υλοποιήσουν πρώτα τις προηγούμενες συμβάσεις που έχουν παγώσει λόγο ανατιμήσεων και να αφήσουν τις νέες εξαγγελίες…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.