Δήλωση Χρόνη Ακριτίδη, πολιτευτή ΠΕ Κοζάνης για την υπόθεση Κοζάνης – Μακεδονικού: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο η απόφαση της ΕΠΟ”

10 Μαΐου 2022
21:26

«Μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο η απόφαση της ΕΠΟ, που στα χαρτιά αποφασίζει ποια ομάδα θα ανέβει κατηγορία.

Τεράστια αδικία για την Κοζάνη που κέρδισε με ιδρώτα την δυνατότητα  ανόδου μέσω μπαράζ   στα γήπεδα και την χάνει στις αίθουσες των δικαστηρίων, ουσιαστικά ανυπεράσπιστη κι ευάλωτη.

Δίκαιη η αγανάκτηση της υγιούς φίλαθλης γνώμης της Κοζάνης».

14 σχόλια

  • Ευτυχώς θυμήθηκες την Κοζάνη που δεν ξέρεις καν που είναι το γήπεδο. Αντί να βγάζεις ανακοινώσεις για το θεαθήναι, τα παράπονα σου στον Υπουργό σου!

  • Τρία χρόνια εξαφανισμένος μάλλον πλησιάζουμε σε εκλογές άρχισαν να βγαίνουν στα site σωρηδόν η σωτήρες

  • Λοιπόν για να σοβαρολογούμε δεν κρίνουνε οι υποψήφιοι, οι βουλευτές και οι δήμαρχοι αποφάσεις τις δικαιοσύνης ….δεν κατάλαβα δηλαδή αν ηταν ο Χρονης στα πραγματα δεν θα ηταν η Κοζάνη μόνη και ευάλωτη ? Μη μας κοροϊδεύει ο κύριος τι πολιτικαντικα ειναι αυτά ? Και επίσης γιατί δεν πολιτεύεται στην Αθήνα ?

  • Ακριτιδης ? από που είναι και “νοιάζεται ¨για το ποδόσφαιρο του τόπου μας.

    Εαν είναι από εδω και ενδιαφέρεται για εμάς , δεν το είδαμε ποτε και πουθενα σε ζωτικά προβλήματα. Εδω και τρια χρόνια μια επίσκεψη , μια ανακοίνωση , ενα δελτίο τυπου ….κατι βρε αδελφε που να φαίνεται πως ήταν κάποτε πολιτευτής.

  • ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

    Ε ΡΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

  • Ξέρει που πέφτει η Κοζάνη που βγάζει και γεμάτο αγωνία και θυμό δελτίο τύπου;. Αρκετά με τους φυτευτους από το πουθενά.

  • ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ???? ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ……

  • Μεγάλε ηρέμησε όμως λίγο, γιατί βλέπω σε πήρε από κάτω η όλη κατάσταση αυτή… Είσαι να σκάσεις… Μη χάσεις και τον ύπνο σου… Υγεία πάνω από όλα…. Είπαμε, αγαπάς τον τόπο σου, αλλά όχι κι έτσι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.