Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: Eκφράζουμε την έντονη έκπληξη, απογοήτευση και δυσαρέσκειά για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και τη δικαίωση του Α.Σ. Μακεδονικού

11 Μαΐου 2022
08:42
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» εκφράζει την έντονη έκπληξη, απογοήτευση και δυσαρέσκειά της για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και τη δικαίωση του Α.Σ. Μακεδονικού σχετικά με την νομιμότητα συμμετοχής αθλητή της ΑΕ Λευκίμμης στον μεταξύ τους αγώνα.
Η απόφαση αυτή θίγει το περί δικαίου αίσθημα και ανατρέπει ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στον αγωνιστικό χώρο λειτουργώντας σε βάρος των ομάδων της ΑΕ Λευκίμμης και του ΦΣ Κοζάνης.
Η ομάδα του ΦΣ Κοζάνης αναδείχθηκε δίκαια πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Λειτούργησε με επαγγελματισμό και έκανε τιτάνια προσπάθεια τόσο εντός γηπέδου σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και εκτός γηπέδου σε οργανωτικό. Η σκανδαλώδης απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αδικεί αυτό τον αγώνα και ουσιαστικά ακυρώνει κάθε έννοια του ευ αγωνίζεσθαι.
Ελπίζουμε οι ιθύνοντες του χώρου να αντιληφθούν το μέγεθος της αδικίας που έλαβε χώρα με αυτή την απόφαση και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για το καλό του υγιούς αθλητισμού.
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» στέκεται στο πλευρό της ομάδας του ΦΣ Κοζάνης σε ότι αποφασιστεί περαιτέρω και δηλώνει την διαθεσιμότητά της για την στήριξη των επόμενων κινήσεων με στόχο την δικαίωση.

6 σχόλια

    • Ο λαικισμός που βρισκεται? Λενε αυτο που πιστεουν και οτι ειπε πρωτοδικα το δικαστηριο. Αλλά μαλλον είσαι απο αυτους του δημαρχείου που και καλημέρα να ελεγαν εσύ θα εκανες αρνητικό σχόλιο. Τοσο σας κοβει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.