Έκτακτη συνεδρίαση, ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, του Δ.Σ. Κοζάνης με θέμα τη λήψη απόφασης στήριξης του ποδοσφαιρικού σωματείου Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ύστερα από την πρωτοφανή και άδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

11 Μαΐου 2022
15:30
dimotiko_simvoulio_kozanis

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του. 67, παρ.5 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019 καλείστε σε ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, λόγω του κατεπείγοντος, μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου κλπ., στη λήψη απόφασης επί των εξής θεμάτων:

Παρακαλείστε όπως απαντήσετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέσω email, ή τηλεφ. ανά θέμα, και αποστείλετε την απάντησή σας στη Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου την ημέρα διεξαγωγής της συνεδρίασης ήτοι την ΤΕΤΑΡΤΗ 11-5-2022 και από ώρα 15:00 έως 20:00.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.
Λήψη απόφασης στήριξης του ποδοσφαιρικού σωματείου Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ύστερα από την πρωτοφανή και άδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι συντρέχουν ημερομηνίες.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

14 σχόλια

  • Μιλάμε για το ίδιο συμβούλιο που δίνει άδειες για Φ/β και δεν πήρε θέση για τον χυτά αμιάντου!!!!

    • Οι ποδοσφαιριστές διοικούν τον δήμο Κοζάνης. Τους έφερε ο Λάζαρος. Οι άνθρωποι γνωρίζουν από συμφέρον άλλωστε οι περισσότεροι τακτοποιήθηκαν στη ΔΕΗ, την ΔΕΥΑΚ και αλλού. Ας μην κρυβόμαστε και ας πούμε αλήθειες

  • Όταν καταλάβει ο μαλουτας ότι σέρνεται πίσω απο τις τακτικές σημανδρακου μιχαηλιδη θα ειναι αργά. Η μάλλον ειναι ηδη αργά

  • Όταν η ΑΕΠΑΡΑ μας ήταν να παίξει σούπερ λιγκ2 αλλά δυστυχώς ήταν η μόνη που δεν δέχτηκε πρόταση εκεί δεν είδα κανέναν να βοηθά την ομαδα μας. Θα τα πούμε ξανά στις εκλογές κύριοι.

  • Νωρις θυμηθηκε ο Μαλουτας να παρει θεση. Μονο να βγαινει στο μπαλκονι να πανηγυριζει ηξερε. Τοσες μερες που ηταν οφθαλμοφανές πως για εκει πηγαινε η αποφαση της επο, δεν μιλουσε κανενας. Μονο ο Ηλιας ο Κατανας απο τους εκλεγμενους της περιοχης πηρε θεση.

  • Μπράβο κύριο Μαλούτα που θέλει να πάρει θέση για μια τέτοια αδικία που που έπαθε η ομάδα της Κοζάνης. Σωστά τα λένε πως της άξιζε η θέση στα μπαράζ.
    Βέβαια, για την υπόθεση του δηπεθε δεν πειράζει να μπει καλλιτεχνικός διευθυντής κάποιος που δεν αξίζει για τη θέση, αφού δεν έχει τα προσόντα. Άλλο για τους φίλους…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι