Πτολεμαΐδα: Οδηγός εγκατέλειψε ποδηλάτισσα που τραυμάτισε με το ΙΧ του, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς στην Κοζάνη- Τι συνέβη

11 Μαΐου 2022
22:31

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, σήμερα Τετάρτη γύρω στις 3.30 το μεσημέρι, ένας 67χρονος οδηγός ΙΧ παρέσυρε με το όχημά του 50χρονη ποδηλάτισσα στην είσοδο της Πτολεμαΐδας, κοντά στο super market “Σκλαβενίτης”, αλλά την εγκατέλειψε. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ελαφριά τραυματισμένη, κατά στην υγεία της. Ωστόσο, το συμβάν είδε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος και είδε ποιος οδηγούσε και κατέγραψε τα στοιχεία του οχήματος, ως αποτέλεσμα η αστυνομία να κινηθεί άμεσα και να συλλάβει για την εγκατάλειψη στο τροχαίο, πριν μία ώρα περίπου, στην Κοζάνη, τον οδηγό (σ.σ. ο οποίος είναι κάτοικος Κοζάνης). Ο οδηγός οδηγήθηκε συλληφθείς στην Τροχαία Πτολεμαΐδας και σχηματίζεται εις βάρος του δικογραφία. 0:00 Το συμβάν ερευνάται από τις αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο υπήρχε ευθύνη από τους εμπλεκόμενους, ενώ σχηματίζεται δικογραφία και ο οδηγός του ΙΧ θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα.

Πηγή: https://e-ptolemeos.gr/ptolema%ce%90da-odigos-egkateleipse-podilatissa-pou-travmatise-me-to-ich-tou-alla-synelifthi-apo-astynomikous-stin-kozani-ti-synevi/ .

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.