Νέα spin off του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με την εταιρεία NewCo Α.Ε.

12 Μαΐου 2022
12:51
Κανένα σχόλιο

Η εταιρεία NewCo Α.Ε. ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως ιδρυτικό Μέλος και βασικό μέτοχο στον τεχνοβλαστό (spinoff) Ιndusty4Energy του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ).

Ο σκοπός του τεχνοβλαστού είναι η αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων και γνώσης του Πανεπιστημίου στη σύζευξη των τεχνολογιών ενέργειας και BlockChain στο πλαίσιο του Industry 4.0.

Η Ιndusty4Energy θα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για την υποστήριξη και ανάπτυξη του τομέα της ενέργειας. Η αρχική γραμμή προϊόντων περιλαμβάνει:

  • Πιστοποιητικά BlockChain με εφαρμογή στον ενεργειακό κλάδο

  • Αξιοποίηση tokenization σε συναλλαγές CO2 και παραγόμενου υδρογόνου

  • Παρακολούθηση CO2 από το διάστημα

Με τη συνεργασία αυτή η NewCo επιδιώκει να διευρύνει την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που διαθέτει στον τομέα BlockChain και στον αναπτυσσόμενο τομέα της ενέργειας. Ο στόχος αυτός εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί καλύτερα μέσω της εφαρμογής της συσσωρευμένης ερευνητικής γνώσης του Πανεπιστημίου αλλά και της αποτελεσματικής επιχειρηματικής τοποθέτησης στα δεδομένα της συγκυρίας – ενεργειακή και περιβαλλοντολογική κρίση.

Οι τεχνοβλαστοί είναι εταιρείες που συστήνονται για την εμπορική εκμετάλλευση της πνευματικής ιδιοκτησίας που παράγεται εντός των Πανεπιστημίων ή ερευνητικών φορέων με συμμετοχή των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας (καθηγητών, ερευνητών, φοιτητών) που συνεισέφεραν στην δημιουργία της πνευματικής αυτής ιδιοκτησίας.

Επικοινωνία: Τηλ: 210 940 0133, press@newcotech.io, www.newcotech.io

Σχετικά με τη NewCo

Για [τους πολίτες Ελλάδας, Ευρώπης και διεθνώς] που [αναζητούν να προσδώσουν σε καθημερινές δράσεις και δραστηριότητες τους ασφάλεια, ευκολία και μειωμένο κόστος], η [NewCo.] παρέχει [αποτελεσματική και αποδοτική αξιοποίηση της τεχνολογίας BlockChain και Internet of Things (IoT)] επειδή [μπορεί να συνδυάσει, τη γνώση, την εμπειρία με την καινοτομία που απαιτείται από τη σύγχρονη διεθνοποιημένη και εκθετική εποχή].

Όραμα μας η ανάδειξη της εμπιστοσύνης ως βασικού συντελεστή παραγωγής καθημερινές δράσεις και δραστηριότητες αποκτούν ασφάλεια, ευκολία και ανταγωνιστικό κόστος.

Αποστολή μας, η αποτελεσματική και αποδοτική αξιοποίηση της τεχνολογίας BlockChain και Internet of Things συνδυάζοντας γνώση, εμπειρία με την καινοτομία που απαιτείται στη σύγχρονη διεθνοποιημένη και εκθετική εποχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.