Ένα μικρό αγόρι αφηγείται εικόνες από το μέλλον της Κοζάνης (Βίντεο)

12 Μαΐου 2022
18:03
Ένα μικρό αγόρι αφηγείται εικόνες από το μέλλον της Κοζάνης, μιας  κλιματικά ουδέτερης και έξυπνης πόλης που διαθέτει βιοκλιματικά σχολεία, σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, Βιοκλιματικό Πάρκο και χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της ενέργεια από τον “Λευκό Δράκο” (White Dragon), δηλαδή «πράσινη» ενέργεια από υδρογόνο.
 Και έτσι το βίντεο «Κοζάνη, Mission 2030» ως οιωνός έρχεται να ανακοινώσει ότι ο Δήμος Κοζάνης εντάχθηκε στις 100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως το 2030!
Την υλοποίηση του βίντεο ανέλαβε η εταιρία Choose Strategic Communications Partner με την ευγενική υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας.

15 σχόλια

  • Με τα χρέη της τηλεθέρμανσης τι θα γίνει Λάζαρε, πάλι εμείς οι ιδιοκτήτες θα τα πληρώσουμε;

    Καλό το βιντεάκι, αλλά το μπαταχτζηλίκι της ΔΕΥΑΚ δεν έχει τέλος.

    Ο Κώστας είχε πει στην τουβου ότι θα τα στέλνει στην εφορία, αλλά κανονισμό δεν άλλαξε.

    Παρακαλώ το kozan να έχει το βιντεάκι με τις δηλώσεις Κυτίδη στο west πρώτο πλάνο, να βλέπουμε το παραμύθι.

  • Αν έχει βραβεία σουρεαλισμού ή εικονικής πραγματικότητας, μπορεί άνετα να δηλώσει συμμετοχή.

  • Πολύ ωραίο βίντεο, δίνει ελπίδα. Μακάρι ο Δήμος μας να αναδειχθεί και να ξεχωρίσει

  • Δηλαδή μέχρι τώρα η πόλη δεν ήταν καθαρή και πράσινη, ούτε ο αέρας και το νερό καθαρά… και πρέπει να μνημονεύουμε το “έργο” της ανάπτυξης,από το το 2030 και μετά. Μέχρι τότε, τι ακριβώς θα πρέπει να θυμόμαστε από το “έργο” όσων νοιάζονται για τον τόπο;

  • Από το 1990 έως σήμερα “μετατίθεται” το μέλλον στο “μέλλον” … Αδυνατω να πιστέψω πως ο Λάζαρος και οι κύριες είναι ικανοί για κάτι καλύτερο. Το “σύστημα” έχει φτάσει στα όρια του

  • Μας τρολλάρουν δεν εξηγείται αλλιώς. Αλλά μην τα ξαναλέμε, δεν φταίνει αυτοί. Όταν έρχεται εκείνη η ώρα της κάλπης ασχολούμαστε με τα σόγια, τους τοπικούς ινφλουένσερ, τη γραμμή του κόμματος.

  • Ωραία ταινία επιστημονικής φαντασίας με εικόνες από το εξωτερικό και παραμύθια για λευκούς δράκους….

    • Αφού λοιπόν ο θείος, οι κόρες, τα ανίψια και οι υπόλοιποι γίναν παραγωγοί ρεύματος εμείς θα το αγοράζουμε από τους θκους μας

      • Αφού ο ήλιος είναι και το υδρογόνο είναι δωρεάν, γιατί να αγοράζουμε από ιδιώτες που επιδοτούνται και να μην γίνει ένας κρατικός οργανισμός που θα παράγει την ενέργεια σε μια χαμηλή τιμή συμβολική με κοινωνική πολιτική;

  • Να φτιάξετε κ ένα βίντεο μ’ έναν πάππου να λέει πόσες λακκούβες μέτρησε μέχρι το 2030…βάζουν και παιδάκια μπροστά στο αφήγημα μπας και γίνουν συμπαθεις και επικοινωνήσουν τις επιδοτήσεις ως ρομαντική ευεργεσία προς την πόλη…

  • Για οποιον δεν ξερει που πεφτει η Κοζανη μπορει και να παραμυθιαστει απ το βιντεο. Εμεις που ζουμε εδω και θα μας φαν τα σκλια κ τα φιδια σε λιγο ξέρουμε τι εστι Λάζος και Γιωρικας και πως μας εχουν βαλτωσει με την ανικανοτητα τους ως το λαιμό.

  • Θα συμφωνήσω στο ότι τα παιδιά μας πλέον παίζουν σε καθαρό περιβάλλον, τώρα για τα υπόλοιπα θα το δείξει η ιστορία. Όσο για το παιδάκι εκτελεί χρέη ηθοποιού και έχει παίξει στην τηλεόραση κάνοντας τον μικρό Γιωργάκη στο σήριαλ Η φαμίλια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.