Συνάντηση του  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων- Πράσινο φως για τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων για την ενέργεια, τις  μεταφορές, την  υγεία, την έρευνα και του τουρισμού

13 Μαΐου 2022
11:32

 

    Με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους των Δήμων της Περιφέρειας, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

   Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας καθώς και η δυνατότητα χρηματοδότησης ενός επενδυτικού σχεδίου ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, που θα περιλαμβάνει έργα αρμοδιότητας τόσο της Περιφέρειας όσο και των Δήμων.

  Συγκεκριμένα το επενδυτικό πρόγραμμα θα αφορά επενδύσεις σε υποδομές, τις βιώσιμες επενδύσεις στους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας, του κλίματος και της ενέργειας, των μεταφορών, της υγείας, και του τουρισμού.

  Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε πεδίο συνεννόησης και συνεργασίας. Παράλληλα ανοίγει ένας δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας καθώς  θα υπάρχουν τακτικές συναντήσεις ενημερώσεις για την πορεία του Επενδυτικού προγράμματος. 

8 σχόλια

  • ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΣΟΥΝΑ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ.ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    • Ποιό είναι το επίτευγμα, που είναι η επιτυχία; H συνάντηση; Οταν βγει χρηματοδότηση, δούμε τους όρους και τις δυνατότητες να το ξανασυζητήσουμε. Επ ευκαιρίας εκείνο το υδρογόνο που αρχές 2022 θα δημιουργούσε ήδη θέσεις εργασίας τι απέγινε;

    • Το επιτευγμα και την επιτυχια δεν βλεπουμε πουθενα
      ουτε εσυ θα το βλεπεις καταβαθος απλα εισαι τρολ του γιωρικα που γλυφεις την αυλη του να σε βολεψει πουθενα.

  • Όχι ρε παιδιά τον αδικείτε τον Γιώργο, είναι πολύ καλός, στις σκέψεις στα λόγια και στην αλλαγή των θέσεων του. Απλά έχει ένα θεματάκι με την υλοποίηση,δεν μπορεί να κάνει πράξη τις ιδέες του. Όλοι το ξέρουμε εκτός από αυτούς που τον ψήφισαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.