Σάββατο 14 Μαΐου
“Από τον Mozart στους Pink Floyd”
Συναυλία της µαθητικής ορχήστρας του ωδείου µ’ ένα πρόγραµµα “µωσαϊκό”. Μια βόλτα σε µουσικές που ξεκινάνε από τον Mozart και καταλήγουν στις σκηνές της ροκ. Ταιριάζει η “Μικρή Νυχτερινή” του Mozart µε τη Bohemian Rhapsody του Mercury; Έχει σχέση το can-can του Offenbach µε τη µουσική των Beatles; Η απάντηση για τον κάθε έναν διαφορετική. Η ορχήστρα του ωδείου έφτιαξε ένα πρόγραµµα µε αντιθέσεις και ποικιλοµορφία και σας προσκαλεί να το απολαύσετε το Σάββατο στις 14 Μαΐου στις 8.00  το βράδυ στην αίθουσα Τέχνης.

Κυριακή 15 Μαΐου
“Ένα σεντούκι νανουρίσµατα”
Τραγούδι, θέατρο, λόγος, αναδροµή στην ιστορία και πολλά ακόµη µαζεµένα στο σεντούκι µιας βραδιάς.  Η Φωτεινή Χατζάρα έγραψε το κείµενο και σκηνοθετεί την παράσταση, η Άννα Παπαδοπούλου έκανε την επιλογή των τραγουδιών, η Μαρία Καραγιάννη έχει την µουσική επιµέλεια και οι µαθητές του ωδείου µπήκαν στη διαδικασία να δουλέψουν και να παρουσιάσουν ένα µουσικοθεατρικό αφιερωµένο στη µητέρα µε αφορµή τη γιορτή της, την περασµένη Κυριακή.

Ένας µύθος, ένα κορίτσι που γίνεται µητέρα και µετά γιαγιά, µια φυγή, έθιµα,  παραδόσεις, επιθυµίες, η γέννηση, ο γάµος, ο θάνατος όλα µέσα στο σεντούκι µε τα νανουρίσµατα. Στη σκηνή µια αφηγήτρια – ηθοποιός, ένα σύνολο τραγουδιστών – ηθοποιών µια οµάδα µουσικών παρουσιάζουν ένα αφηγηµατικό Μουσικό ταξίδι ζωής.  Σας περιµένουµε την Κυριακή στις 8.00 το βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης.

Γενική είσοδος 5€ / Μαθητικό 2€ / Ενιαίο εισιτήριο 2 ηµερών 8€