Eκδήλωση του Ποντιακού Συλλόγου Ακρίνης για την 19η Μαΐου- Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου

13 Μαΐου 2022
22:24

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 και ώρα 18:30μ.μ., ο Ποντιακός Σύλλογος Ακρινής, θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της Ακρινής για τα θύματα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Κατόπιν, θα τελεστεί εκδήλωση μνήμης στο πολύκεντρο Ακρινής, στην οποία θα μιλήσουν για τη γενοκτονία, ο Κ. Μωησίδης Βασίλειος, πρώην αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ, γενικός γραμματέας Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων-ΔΙΣΥΠΕ και εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Κ. Παπαδόπουλος Ιορδάνης από το Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, Ιστορικός,  η Κα Πουταχίδου Όλγα, Αντιπεριφερειάρχης  παιδείας και πολιτισμού, η  οποία θα μιλήσει για την ταινία της Τσανακτσίδου  Βασιλικής , η οποία θα προβληθεί στο τέλος της βραδιάς και ένας θεατρικός μονόλογος από την συντοπίτισσα Δενεσίδου Σοφία. Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν γνωστοί μουσικοί καλλιτέχνες του χωριού, όπως,  Πουλατσακλής Γεώργιος, Πουτακίδης Κώστας, Παντοφλίδης Γεώργιος και Παπαδόπουλος Κυριάκος. Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

2 σχόλια

  • Καταπληκτική ταινία που προβληθηκε στην Κοζάνη το 2019 σε μια εκδήλωση με τη στήριξη της προηγούμενης περιφερειακής αρχής. Όσοι δεν την έχουν δει, υπάρχει διαθέσιμη ελεύθερα στο Youtube σε αυτό το σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=SkHy-tkTBYc

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.