Η διοίκηση του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ συγχαίρει τις Μικτές Ομάδες Κ15 και Κ17 της Ε.Π.Σ. Κοζάνης

15 Μαΐου 2022
12:50
Κανένα σχόλιο

 
Η διοίκηση του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια για ακόμη μια φορά τις Μικτές Ομάδες Κ15 και Κ17 της Ε.Π.Σ. Κοζάνης υπό την καθοδήγηση των Ενωσιακών Προπονητών κ.κ. Παρασκευά και Τσέπουρα, οι οποίες
συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία με τα νικηφόρα αποτελέσματα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων Ενώσεων.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στον Πρόεδρο κ. Αποστόλου, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, στους ποδοσφαιριστές και τους ενωσιακούς προπονητές για την προσπάθεια και την εξαιρετική έως ώρας πορεία τους, η οποία
είναι ένα ενδεικτικό κομμάτι της δουλειάς που γίνεται, ευχόμενοι να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους.

Στόχος όλων η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιοχής μας.


Συγχαρητήρια.

Με τιμή,

Το Δ.Σ του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.