Στο Οχυρό Ρούπελ ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής

16 Μαΐου 2022
08:35
Κανένα σχόλιο

Στο Οχυρό Ρούπελ  καλεσμένος του  Δημάρχου Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναβίωση της μάχης πού έγινε το 1941 απέναντι στους Γερμανούς βρέθηκε χθες Κυριακή ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Βρέθηκα σήμερα στο Οχυρό Ρούπελ καλεσμένος του αγαπητού φίλου Δημάρχου Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη και παρακολούθησα την αναβίωση της μάχης πού έγινε το 1941 κόντρα στο Γερμανό κατακτητή. Φεύγω εντυπωσιασμένος από τα δρώμενα που παρακολούθησα, αλλά και βαθύτατα συγκινημένος, συνειδητοποιώντας ακόμη μία φορά το μεγαλείο των ανθρώπων που δώσαν με αυταπάρνηση όλες τις μάχες που χρειάστηκαν, για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Δήμαρχε συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση”.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.