kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αν δεν είναι η Νούλα…

16 Μαΐου 2022
10:37

 

Η περίπτωση του να είναι υποψήφια Δήμαρχος Κοζάνης η Ν. Τουμπουλίδου έχει ακουσθεί πολλάκις, ωστόσο κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα το τι θα γίνει, καθώς η ίδια φέρεται πολύ προβληματισμένη αν εν τέλει θα ακολουθήσει τη συγκεκριμένη αυτοδιοικητική κατεύθυνση ή αν θα  μεταπηδήσει στα “περιφερειακά”. Με τη “φυγή”  του Κ. Κυριακίδη (ο οποίος αγνοείται από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής) και με τον Λ. Μαλούτα να δείχνει έτοιμος να “δραπετεύσει”, κάποιοι υποστηρίζουν πως ο κύκλος της “Ενότητας” κλείνει οριστικά. Όμως, αυτή την άποψη δε συμμερίζεται το περιβάλλον του Προέδρου του ΟΑΠΝ Ζ. Μάρα, το οποίο υποστηρίζει πως θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια ή έστω μια “βάση” για συνέχεια, προερχόμενη από το συνδυασμό της “Ενότητας”, με επικεφαλής το φιλόδοξο οδοντίατρο. Ο ίδιος πάντως, που δεν έχει  επιδείξει κάτι το αξιοπρόσεκτο, μέχρι στιγμής, στα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα, αν και κρατά χαμηλούς τόνους, χαμόγελα (πονηρά ή χαριτωμένα) κάθε φορά που κάποιος του αναφέρει το σχετικό σενάριο.

Η Χύτρα

20 σχόλια

  • XAXAXA
    Το ανεκδοτο της νεας χιλιετιας, 2022.
    Ο άνθρωπος δεν μπορει να διοικησει τον ΟΑΠΝ, ζει το ονειρο του ποιος Δημος και ποιος φορεας και ποιος Δήμος. Εδω χρειαζεται κάποιον με το μαχαιρι στα δόντια να εχει άγνοια κινδύνου για να μπορεσει να ξεπεράσει αγκυλώσεις. Την υπαρχουσα κατασταση την εχει ξεπεράσει η εξελιξη και ειναι ανικανη να διεκδικήσει για το μέλλον της περιοχής. Ηδη ειναι πολυ αργά ότι σωθει. Ο συγκεκριμένος σε ολα μέτριος, ποτέ δεν ήταν πρωταγωνιστής, πως μπορεί να είναι τωρα. Σταματήστε τα πειράματα.

  • 3 χρονια τι εκανε στα πολιτιστικα??
    τι εκανε για την Πανδωρα? ουτε μια αιθουσα δεν μπορουνε να βρουνε της προκοπης…
    ειδατε η φιλαρμονικη της Πτολεμαιδας….
    Λογια παχια ολοι τους

  • Η ΕΝΌΤΗΤΑ έχει απλά κλείσει τον κύκλο της. Κοινώς ΈΧΕΙ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ. Άντεξε τρομερά μεγάλο διάστημα. Δυστυχώς γι’ αυτούς όλα κάποτε τελειώνουν. Το θέμα είναι το πώς θα τελειώσουν. Με μια σχετικά τιμητική ήττα ή με έναν τεράστιο εξευτελισμό. Οι πολίτες θα αποφασίσουν. Οι μη βολλεμενοι πολίτες εννοείται.

  • Τι κακία Θεέ μου…
    Μέσο και ανώνυμοι όλοι καλοί και ωφέλιμοι άνθρωποι…
    Έχουμε αυτό που μας αξίζει…

  • Ο Κυριακίδης καλά έκανε και έφυγε. Για όσους γνωρίζουν ήταν από τους ελάχιστους που ενδιαφέρθηκαν και έτρεξαν για τον τόπο. Αλλά ένας κουκος δεν φέρνει την άνοιξη.

  • Η παρούσα δημοτική παράταξη όχι μόνο έχει τελειώσει εδώ και κάμποσα χρόνια,αλλά εεχει και αρνητική συμμετοχή στην πορεία της πόλης.
    Το ίδιο και η Κοζάνη τόπος να ζεις
    Διοίκησαν αλλά βρέθηκαν ελλειπείς και δεν μπορούν να αναστηθουν
    Η πόλη θέλει ανθρώπους με ανοικτά μυαλά

  • Δεν ξέρω αν σκοπεύει να ασχοληθεί ο Ζήσης.
    Το ποιος είναι και τι αποτέλεσμα θα έχει προσπάθεια του ,αν γίνει,θα το δείξει η κοινωνία της Κοζάνης.
    Έχουν γνώση οι φυλακές για το ποιος είναι ικανός η όχι

  • Τι έχει ο Μάρας για τον πολιτισμό στης Κοζάνη μέχρι στιγμής, ας μας απαντήσει κάποιος. Τίποτα, δράσεις που προσπαθούν να γίνουν από Κοβεδάρειο, Ωδείο και Πανδώρα ο κ. Μάρας κοίτα να χαμογελά και όχι να προωθήσει. Μάρας, Φτάκα κι Ενότητα όλοι άπραγοι και αδιάφοροι. Δεν έχουν τίποτε άλλο να δώσουν παρά λόγια. Πιο ικανός φάνηκε τελικά ο Κυριακίδης, μετά την απουσία του είδαμε με ποιους είχε να κάνει. Δες τα ρε Κοζάνη όλα αυτά που γίνονται εις βάρον σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.