kozan.gr: Μέχρι το απόγευμα, αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα οι 10, από την Δ. Μακεδονία που εκλέγονται στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι/ες δείχνει ό,τι θα είναι βάσει των ανεπίσημων αποτελεσμάτων

16 Μαΐου 2022
11:01

Μέχρι το απόγευμα, αναμένεται να ανακοινωθούν οι 10, από την Δ. Μακεδονία που εκλέγονται στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Βάσει των ανεπίσημων αποτελεσμάτων οι παρακάτω (με τυχαία σειρά) είναι εκείνοι/ες που φαίνεται πως θα εκλεγούν:

1. Πασσαλιδης Κώστας

2. Βατάλης Σωκράτης (εξελέγη πρώτος, με διάφορα 22 ψήφων από τον Κ. Πασσαλίδη)

3. Ντζιμανης Γιώργος

4.  Πολιτίδης Αναστάσιος

5.  Αδαμίδης Γιώργος

6. Γούλιαρου Θεοδώρα (πρώτη από τις γυναίκες)

7. Τελιγιορίδου. Ολυμπία

8. Πέρκα Θεοπίστη

9. Άννα Κούτα (μικρή διαφορά από την Ε. Μιχελάκη, που τελικά δεν εκλέγεται)

10. Τσιαϊρη Αικατερίνη

4 σχόλια

  • Αντε ρε παιδια μην μας αφηνετε σε αγωνια,ολη η χωρα αγωνια τρωμε τα νυχια μας απο την μεγαλη αναμονη!!!!!!!!

  • Δεν άρεσε το αποτέλεσμα και θα ξανακάνουνε εκλογές??? Ναι γιατί πρώτη φορά είναι, στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλουνε κάνουνε και όπως το θέλουνε!!!! Αυτοί και η Β. ΚΟΡΕΑ να τους χαίρεστε χαχαχαχαχα

  • Κοροϊδεύουν τις εσωκομματικές εκλογές Σύριζα οι δεξιοί που στις δικές τους χάλασαν τα φαξ για να βγει Μητσοτάκης πρόεδρος. Ατελείωτο γέλιο.

  • Εβαζαν οι δεξιουληδες τους 95χρονους να ψηφιζουν για να εκλεξουν στις εσωκοματικες το Κουλο που το φορτωθηκαμε και πρωθυπουργο κιολας αυτο το πραμα αχαχαχαχ….πληρωνανε 2ευρα για να εκλεξουν αυτο τον αριστο
    και τολμανε οι δεξιουληδες να κρινουν και τις εκλογες του Συριζα
    εχουν την βια την νοθεια και την τρομοκρατια στο αιμα τους και κανουν κριτικη στους αλλους. Δεν περιγραφω αλλο! Καμια ελπιδα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.