kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δεν είχε “Ελπίδα”, μέχρι πρότινος, η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης

17 Μαΐου 2022
11:12

Για όλα υπάρχει ελπίδα αλλά στη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, η “Ελπίδα”, μέχρι πρότινος, αναζητείτο. Έστω και με καθυστέρηση, περίπου, τεσσάρων μηνών, από τότε που ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών, με αρμοδιότητες υπεύθυνης και για τη Δημοτική Αστυνομία, πληροφορούμαστε πως βρήκε, μόλις, προ δεκαημέρου, λίγο χρόνο και συνάντησε – επιτέλους – οργανωμένα κι επίσημα το προσωπικό της υπηρεσίας με σκοπό να ακούσει τα προβλήματά του. Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Όχι ότι ο προκάτοχός της,  Μ. Φλώρος, ήταν καλύτερος, όμως εκείνος, τουλάχιστον, περνούσε την πόρτα συχνότερα κι αντάλλασσε και καμιά κουβέντα, έτσι για να δείξει το στοιχειώδη “ενδιαφέρον” .’Οχι, δηλαδή, για να πει τίποτα σπουδαίο αλλά για συζητήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος στο “πόδι”, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως ένα φρέσκο κουλούρι ή μια τυρόπιτα από κάποιο φούρνο της γειτονιάς.

Η Χύτρα

10 σχόλια

  • Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όριο. Όλοι οι κουρασμένοι σε έναν συνδυασμό. Από πού να ξεκινήσεις.

  • Μάλλον οι Αντιδήμαρχοι προτιμούν να ασχολούνται με θέματα πιο σοβαρά και πιο ουσιώδη.Ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας είναι διακοσμητικός .Δεν προσφέρει απολύτως Τίποτα για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

  • Αυτό το “δημοτική αστυνομία” τί είναι;;; Χθες πέρασα από την πλατεία της Πτολεμαΐδας, όπου είχε μια εκδήλωση ο εθελοντική ομάδα Ανδρόνικος και ήταν εκατοντάδες παιδιά από σχολεία. Οι δάσκαλοι έκαναν ρύθμιση της κυκλοφορίας για να περάσουν τα παιδιά απέναντι στο δρόμο.

  • Λάζο κρατά τα γκέμια, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Επέβαλε την τάξη βάλε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

  • Όποιος λέει για καλή αντιδήμαρχος.. ας θυμηθεί και ας συγκρίνει με αυτους που ήταν αντιδήμαρχοι οικονομικών παλια στο Δήμο.. Αλλά αυτοί που βαλαν σειρά και κάνανε σωστά τη δουλειά τους δεν αρεσαν στους πολιτικαντηδες και βολεμενους του δήμου… Τους χαλούσαν τις πελατειακες σχέσεις..

  • Φέρτε ανθρώπους που έχουν θέληση να δημιουργήσουν,να αγαπήσουν την πόλη να φτιάξουν μια πόλη που να αξίζει για τους πολίτες της

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.