kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ας δείξουν κάτι …προτού χαρακτηρισθούν διακοσμητικοί

17 Μαΐου 2022
11:52

Έχουν περάσει τέσσερεις μήνες από την ανάληψή των καθηκόντων τους όμως κανείς δεν έχει καταλάβει τι νέο και κυρίως τι χρήσιμο έχουν προσθέσει οι συγκεκριμένες Αντιδημαρχίες (Κλιματικής Ουδετερότητας Απολιγνιτοποίησης & Ψηφιακής Μετάβασης – Νέων Τεχνολογιών) στο Δήμο Κοζάνης, προς όφελος των δημοτών, που είναι και το ζητούμενο. Διότι, Δήμαρχε Κοζάνης, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, εσύ μπορεί ως “νονός” να δημιούργησες τις συγκεκριμένες Αντιδημαρχίες για να “κλείσεις” όλες τις παραταξιακές εκκρεμότητες της τριμερούς συνεργασίας, για να είναι, σχεδόν, όλοι ευχαριστημένοι,  το λογαριασμό όμως, πάντα, στο τέλος, τον πληρώνουν οι δημότες. Γι’ αυτό φρόντισε να δώσεις συγκεκριμένες κατευθύνσεις κι αντικείμενο στα δύο πρόσωπα που επέλεξες γι’ αυτά τα πόστα, διαφορετικά κι επειδή ο χρόνος κυλά γρήγορα, πάλι, θα βρεθείς εκτεθειμένος. Σε ό,τι αφορά τους Αντιδημάρχους, ειλικρινά θα θέλαμε να δούμε κάτι χρήσιμο …αλλά σύντομα, προτού χαρακτηρισθούν διακοσμητικοί.

 

Η Χύτρα

26 σχόλια

  • Λάκη εισαι μόνο για να είσα Αντιδήμαρχος..χωρίς Ουσία…τι Κάθεσε…παραιτήσου…αδικα εισαι

    • καϊμό το ειχε,τοσο καιρο!Αποχωρησε απο την παραταξη του Ιωαννιδη γιατι διαφωνουσε..????
      κατι θα ηξερε ο λευτερης.
      Απο ανυπαρκτος εγινε διακοσμητικος.

  • ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ…ΑΟΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ…ΖΗΤΩ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΕΣ…ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΩΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ!.

    ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

  • Ο μισθος να πέφτει και ολα τα αλλα αδιαφορα. Οι συγκεκριμενοι κυριοι δεν εχουν εμφανισθει πουθενα 4,5 μηνες τωρα εκτός απο το facebook που γραφουν καμιά εξυπνάδα και μαλλον δεν εχουν κανει και τιποτα. Απο ευθιξία θα επρεπε να παραιτηθούν αλλά που να βρεθεί ντροπή.

  • Αυτός που είναι στην αυτοδιοίκηση από το 1990 τους επέλεξε. Ευχαριστούμε Μαλουτα.

  • Ούτε αυτοί οι δύο, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι έχουν να δείξουν κάτι. Ο δήμος πάει από το κακό στο χειρότερο και οι του Δήμου πετάνε αετό.

  • Πληρώνουμε 50000€ τον Ραφαηλίδη χωρίς κανένα απολύτως λόγο,δεν χρησιμεύει πουθενά, ημαρτον έχετε τελειώσει.

  • ο Αντιδήμαρχος κυριος ραφαηλιδης ουτε καν έδωσε σημασία για την αντίδραση της Καλαμιας[ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ] απο οπου κατάγεται!!!ελα ξανα ΕΣΥ στην Καλαμιά κατσε παλι στην καλπη απο πάνω και ξαναπες οτι εισαι το παιδι του χωριού που δεν ξερεις που πεφτει η Καλαμιά !!!

  • Αρχικα ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη.Το άρθρο θιγει 2 κυρίους χωρίς καμία βάση και επιχειρήματα και χωρίς αποδείξεις, και χωρίς να γνωρίζει αν πραγματικά πράττουν μόνο και μονο για να εναντιωθει στον μαλουτα.
    Δευτερον, ο καθένας θα κριθεί στο τέλος της θητείας του ως αντιδήμαρχος
    και οχι στην αρχή.
    Και τέλος, ο εν λογω κύριος που γράφει το άρθρο θα ήταν καλο να κανει πραγματική δημοσιογραφια για προβλήματα που υπαρχουν στην κοινωνια της Κοζανης και να αφήσει τους κιτρινισμους και τα ανούσια άρθρα απλα για να γεμιζει το μπλογκ του.

    • ξέχασες να ευχαριστήσεις αυτον που γραφει το αρθρο γιατι θυμίζει στον κοσμάκη οτι και αυτοι υπήρξαν αντιδήμαρχοι!!!ΠΟΥΘΕΝΑΔΕς ΕΕΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!

      • Αυτός που γράφει το άρθρο έχει εμμονές και αμαυρώνει τον όρο δημοσιογραφία πίσω από μια χύτρα. Έχει γίνει περίγελος πλέον και κούρασε . Τον ευχαριστούμε λοιπόν εμείς οι πολίτες που κάποτε διαβάζαμε εσπρέσσο και τώρα χύτρα .

      • Να ήταν η ζήλια ψώρα. Ε ;;;;
        Τι έγινε δε βγήκαμε και τώρα κράζουμε;; Μην απορείς . Μπαμ κάνεις ποιος είσαι. Απλά χαλάρωσε.

      • Εσυ μάλλον είσαι πιο πουθενάς για να τοποθετείσαι έτσι…η έχεις καποιο προσωπικο ζόρι

        • ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ 20 ΑΤΟΜΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΑΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΦΙΛΕ???

  • Ευτυχώς κάνει καμιά αναφορά το κοζαν και θυμόμαστε πως υπάρχουν και αυτοί οι αντιδήμαρχοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.