Ο Δήμος Βοΐου θα χορηγήσει από τα έσοδα της Κληρονομιάς «Θ. ΜΑΝΟΥΣΗ» σε αριστούχους μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείου

17 Μαΐου 2022
14:56
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Βοΐου θα χορηγήσει από τα έσοδα της Κληρονομιάς «Θ. ΜΑΝΟΥΣΗ» σε αριστούχους μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείου, που αρίστευσαν (18,1 και πάνω) την προηγούμενη χρονιά για το παρακάτω  σχολικό έτος,  καταγόμενοι από την Σιάτιστα, μετά από επιλογή:

Σχολικό έτος 2021-2022, δέκα πέντε (15) υποτροφίες (αριστεύσαντες προηγούμενου έτους  2020-2021).

Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε  90,00 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο Δήμο Βοΐου (Δημοτικό Κατάστημα Σιάτιστας) αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέχρι 31/06/2022.

Έντυπα αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.voio.gr καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από το Δημοτικό Κατάστημα  Σιάτιστας – Δήμου Βοΐου στο τηλ. 2465 3 50112 .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.